NHL pitkävetovihje: Philadelphia Flyers – Vegas Golden Knights 18.11.2023

Philadelphia Flyers ja Vegas Golden Knights kohtaavat jännittävässä ottelussa 18. marraskuuta 2023 Suomen aikaa klo 20:00.

Philadelphia Flyers

Flyers sijoittuu itäisen konferenssin kymmenennelle sijalle, keräten 16 ottelusta yhteensä 17 pistettä ja maalisuhteen ollessa 51 tehtyä maalia ja 47 päästettyä. Joukkue on ollut viime aikoina vakuuttava, voittaen kolme peräkkäistä ottelua. Flyersin hyvä vire antaa heille lisämotivaatiota kohdata konferenssin kärkijoukkue.

Vegas Golden Knights

Vastassa on Vegas Golden Knights, joka hallitsee läntistä konferenssia ylivoimaisesti. Joukkue on kerännyt 17 ottelusta huikeat 27 pistettä, ja maalisuhde on 64 tehtyä maalia ja 40 päästettyä. Golden Knightsin vahva alkukausi ei kuitenkaan tarkoita, että he voisivat levätä laakereillaan. Viidestä edellisestä ottelusta he ovat voittaneet kaksi, mikä saattaa olla pieni notkahdus, mutta joukkue on varmasti motivoitunut osoittamaan voittavan pelinsä jälleen. Vegas Golden Knightsilla on rosterissaan taitoa ja syvyyttä, mikä tekee heistä vaarallisen vastustajan. Heidän vahva puolustuspelaamisensa ja tehokas hyökkäys ovat avainasemassa menestyksessä. Joukkueella on myös kyky nousta haasteiden yläpuolelle, ja tämä ominaisuus voi olla ratkaiseva ottelussa Flyersia vastaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Pisteet vierasjoukkueen matkaan

Vaikka Flyers onkin hyvässä vireessä, Vegas Golden Knights on ennakkosuosikki vahvemman pelaajamateriaalinsa ja kokemuksensa ansiosta. He pystyvät hallitsemaan peliä sekä hyökkäyksellisesti että puolustuksellisesti. Tämä tasapaino yhdistettynä joukkueen nälkään palata voittojen tielle tekee Vegas Golden Knightsista ottelun suosikin.

Pelivihje: Vegas Golden Knights 1.90

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

419 Lukukerrat