NHL pitkävetovihje: Calgary Flames – Vegas Golden Knights 28.11.2023

Tulevana yönä kohtaavat läntisen konferenssin sijoilla 11. oleva Calgary Flames ja konferenssia ylivoimaisesti johtava Vegas Golden Knights. Ottelun odotetaan tarjoavan jännittävää kamppailua, kun joukkueet mittelöivät toisiaan vastaan.

Calgary Flames

Calgary Flames on tällä hetkellä 11. sijalla konferenssissaan, kerättyään 21 ottelusta 19 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 62 tehtyä maalia ja 74 päästettyä maalia. Viiden viime ottelun otannassa Flames on voittanut kaksi kamppailua. Tämä heijastelee joukkueen vaihtelevaa suoritustasoa, ja he etsivät nyt vahvistusta nousuun.

Vegas Golden Knights

Vegas Golden Knights sen sijaan hallitsee konferenssia ylivoimaisesti, ollen 1. sijalla 30 kerätyllä pisteellä. Heidän maalisuhteensa on 69 tehtyä maalia ja 50 päästettyä maalia. Viime aikojen otteet ovat olleet vaihtelevia, sillä Golden Knights on voittanut myös kaksi viidestä viimeisestä ottelustaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Vegas Golden Knights on ottelun suosikki voittajaksi?

Joukkue on vahva kokonaisuus sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Heidän pelaajistonsa on näyttänyt taituruuttaan koko kauden ajan, ja heillä on vahva voittamisen mentaliteetti. Golden Knightsin pelisuoritukset ovat olleet hyviä, vaikka voittoja ei ole tullut jokaisesta ottelusta viime aikoina ja tämä antaa heille selkeän etulyöntiaseman ottelussa.

Vegas Golden Knightsin vahva pelaaminen ja kokonaisvaltainen joukkueen suoriutuminen antavat heille hyvät mahdollisuudet napata voitto tästä kohtaamisesta. Flamesin tulee parantaa suoritustasoaan merkittävästi, jos he haluavat haastaa Golden Knightsin ja katkaista heidän vahvan voittoputkensa.

Pelivihje: Vegas Golden Knights 2.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

391 Lukukerrat