NHL pitkävetovihje: Montreal Canadiens – Vegas Golden Knights 17.11.2023

Montreal Canadiens kohtaa Vegas Golden Knightsin 17. marraskuuta 2023 jännittävässä ottelussa, jossa molemmat joukkueet kaipaavat pisteitä.

Montreal Canadiens

Canadiens sijoittuu itäisen konferenssin 11. sijalle ja on pelannut 16 ottelua, keräten yhteensä 16 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 45 tehtyä maalia ja 55 päästettyä. Viidestä viime ottelusta Canadiens on onnistunut voittamaan kaksi, osoittaen vaihtelevaa suorituskykyä.

Vegas Golden Knights

Vierasjoukkueeksi saapuu Vegas Golden Knights, joka majailee läntisen konferenssin toisena jaetulla kärkipaikalla Vancouver Canucksin kanssa. 16 ottelusta joukkueelle on kertynyt 25 pistettä ja maalisuhde 58:35 osoittavat joukkueen vahvaa suorituskykyä tällä kaudella. Viimeisimmistä viidestä ottelusta Vegas on voittanut kaksi, mutta se ei kuvasta joukkueen laatua riittävän hyvin.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Vegas Golden Knightsilla on etu tässä ottelussa

Joukkueen vahva sijoitus konferenssissa kuvastaa joukkueen yleistä tasoa ja taitoa. Golden Knightsin maaliero on vaikuttava, mikä heijastaa tehokasta hyökkäyspeliä ja vahvaa puolustusta. Voitonavaimet Vegasille ovat Canadiensin haavoittuvuus puolustuksessa, joka antaa vastustajille mahdollisuuksia maalinteossa. Vegas Golden Knightsin kokemus ja taito tiukoissa tilanteissa voivat kääntää ottelun heidän eduksi. Näiden tekijöiden yhteisvaikutus tekee Vegas Golden Knightsista ennakkosuosikin ottelussa, ja heidän odotetaan voittavan Montreal Canadiensin.

Pelivihje: Vegas Golden Knights 1.90

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

326 Lukukerrat