NHL pitkävetovihje: Vegas Golden Knights – Calgary Flames 13.12.2023

Vegas Golden Knights ja Calgary Flames kohtaavat jännittävässä NHL-ottelussa 13.12.2023.

Vegas Golden Knights

Kotijoukkue Vegas Golden Knights on tällä hetkellä läntisen konferenssin kärjessä, kerättyään 29 ottelusta komeat 43 pistettä. Heidän maalisuhteensa on vakuuttava 100 tehtyä maalia ja 69 päästettyä maalia. Viime aikoina Vegas on ollut erityisen vahva, voittaen neljä viidestä viimeisimmästä ottelustaan.

Calgary Flames

Calgary Flames kamppailee läntisen konferenssin sijalla 11, kerättyään 28 ottelusta 25 pistettä. Heidän maalisuhteensa on 83 tehtyä maalia ja 99 päästettyä maalia. Flamesilla on ollut vaikeampi jakso, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Tasoero joukkueilla on suuri

Ottelussa odotetaan intensiivistä kamppailua kahden joukkueen välillä, joilla on selvä ero pisteissä. Vegas Golden Knightsilla on vahva joukkue, joka pystyy hallitsemaan kenttää sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Heidän tähtipelaajansa ovat olleet tehokkaita ja kokonaisuutena joukkue on esittänyt vakuuttavaa peliä.

Vegasin voiton avaimet ovat heidän vahva maalivahtipeli, taitava hyökkäyspelaaminen ja joukkueen yhtenäisyys. Calgaryn on haastettava Vegasin puolustusta ja hyödynnettävä mahdolliset heikkoudet maalivahdin edessä. Vegas Golden Knights jatkaa kuitenkin vahvaa kauttaan voittamalla ottelun. Heidän tasapainoinen joukkueensa ja hyvä vireensä antavat heille etulyöntiaseman ottelussa. Calgaryn täytyisi esittää huippusuoritus voittaakseen konferenssin kärkijoukkueen.

Pelivihje: Vegas Golden Knights 1.95

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

359 Lukukerrat