NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – Vegas Golden Knights 1.12.2023

Tulevana yönä 1. joulukuuta 2023, kiekkofanit odottavat jännittävää ottelua, kun Vancouver Canucks kohtaa Vegas Golden Knightsin läntisen konferenssin kärkikamppailussa.

Vancouver Canucks

Canucks sijoittuu tällä hetkellä konferenssissa toiselle sijalle, kerättyään 23 ottelusta vaikuttavat 31 pistettä, ja maalisuhde on vakuuttava 91 tehtyä ja 57 päästettyä maalia. Viime aikoina Canucks on esiintynyt vahvasti voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan.

Vegas Golden Knights

Toisella puolella kaukaloa pelaa Vegas Golden Knights, joka pitää tiukasti konferenssin kärkipaikkaa. Heillä on 32 pistettä 23 ottelusta, maalisuhteella 74 tehtyä ja 57 päästettyä maalia. Vaikka Golden Knights onkin konferenssin kärjessä, heillä on ollut hieman vaikeampaa viime aikoina voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten uskomme, että Vancouver Canucks voittaa tämän ottelun?

Canucksin vahva maalisuhde ja onnistunut suorittaminen viime aikoina antavat joukkueelle vahvan aseman tulevaan otteluun. Canucksin pelaajat ovat osoittaneet yhtenäisyyttä ja tehokasta yhteispeliä, mikä on avain menestykseen jäällä.

Vaikka Golden Knights onkin pelannut vahvasti kauden alkupuoliskolla, joukkueen hiljattaiset vaikeudet voittaa otteluita vaikuttavat joukkueen nykykuntoon. Canucksin tarkka puolustuspelaaminen ja kyky hyödyntää vastustajan heikkouksia antavat heille hyvät mahdollisuudet voittoon tässä kohtaamisessa.

Odotamme tasavertaista kamppailua, mutta Vancouver Canucksilla näyttäisi olevan hieman etulyöntiasemaa tähän otteluun lähtien vahvasta suorituksestaan ja Golden Knightsin viimeaikaisista vaikeuksista.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

436 Lukukerrat