NHL pitkävetovihje: Vegas Golden Knights – LA Kings 9.11.2023

Vegas Golden Knights ja LA Kings kohtaavat toisensa jännittävässä läntisen konferenssin ottelussa 9. marraskuuta 2023.

Vegas Golden Knights

Vegas Golden Knights pitää komeasti konferenssin kärkipaikkaa, ollessaan kerännyt 23 pistettä 13 pelistä. Heidän maalisuhde on vaikuttava 52 tehtyä maalia ja 28 päästettyä maalia. Vegas on myös osoittanut olevansa kovassa iskussa, voittaen neljä viimeisestä viidestä ottelustaan.

LA Kings

LA Kings taistelee kovasti konferenssin korkeista sijoista, kerättyään 16 pistettä 11 ottelusta. Heidän maalisuhde on myös kohtuullinen, 47 tehtyä maalia ja 33 päästettyä maalia. Kings on ollut viime aikoina vahva joukkue, voittaen samoin neljä viimeisestä viidestä ottelustaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Vegas Golden Knights voittaa tämän ottelun?

  1. Golden Knightsin maalivahti on ollut loistavassa vireessä tällä kaudella. Hänen varma torjuntatyöskentelynsä ja kokemuksensa auttavat joukkuetta säilyttämään maalinsa puhtaana ja voittamaan tärkeitä pelejä.
  2. Vegas on tehnyt tällä kaudella häikäisevän määrän maaleja, ja heillä on monipuolinen hyökkäyskalusto, joka kykenee tekemään maaleja eri ketjuista. Tämä luo vaikeuksia vastustajille, ja Kingsin puolustuksen on oltava valppaana koko pelin ajan.
  3. Vegas Golden Knights pelaa tämän ottelun kotiyleisönsä edessä, mikä antaa heille ylimääräistä boostia. Fanit tukevat joukkuetta voimakkaasti, ja kotikaukalossa pelaaminen tuo usein lisäenergiaa pelaajille.
  4. Golden Knightsilla on vahva joukkuehenki ja pelaajien välinen kemiat ovat kunnossa. Tämä voi olla ratkaiseva tekijä tiukassa ottelussa, ja se voi auttaa joukkuetta voittamaan vaikeina hetkinä.

Vaikka LA Kings on vahva joukkue, Vegas Golden Knightsilla on kaikki eväät voittoon tässä kohtaamisessa. Heidän maalintekokykynsä, hyvä maalivahtinsa ja vahva joukkuehenki tekevät heistä vahvan ennakkosuosikin tähän otteluun.

Pelivihje: Vegas Golden Knights 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

310 Lukukerrat