NHL pitkävetovihje: Calgary Flames – Washington Capitals 19.3.2024

Tulevana yönä 19. maaliskuuta 2024 kiekkokaukalot hehkuu, kun läntisen konferenssin sijalla 11 oleva Calgary Flames isännöi itäisen konferenssin sijalla 9 olevaa Washington Capitalsia. Ottelu lupaa jännitystä ja kiekkoviihdettä, kun molemmat joukkueet ovat voittaneet kaksi ottelua peräkkäin ja pyrkivät jatkamaan voittoputkeaan.

Calgary Flames

Calgary Flames lähtee otteluun kahden peräkkäisen voiton siivittämänä, ja heillä on nälkää nousta konferenssin taulukossa ylemmäs. He ovat keränneet 67 ottelusta yhteensä 71 pistettä ja heidän maalisuhteensa on 211 tehtyä ja 215 päästettyä maalia. Tämä kertoo siitä, että Flamesilla on potentiaalia sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Heidän vahva pistetahtinsa ja viimeaikainen voittoputki antavat heille itseluottamusta ja vahvaa tahtoa voittaa.

Washington Capitals

Vierailijat, Washington Capitals, eivät myöskään ole jääneet jälkeen. He ovat keränneet 66 ottelusta 73 pistettä ja maalisuhde on 176 tehtyä ja 206 päästettyä maalia. Capitalsin onnistuminen tulee pitkälti riippumaan heidän kyvystään vastustaa Flamesin vahvaa hyökkäystä ja luoda omia maalipaikkojaan.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Kotijoukkue jatkaa voittoputkea

Vaikka ottelu lupaa olla tiukka ja tasainen, on syytä uskoa, että Calgary Flamesilla on paremmat mahdollisuudet napata voitto kotikaukalossaan. Heidän viimeaikainen vireensä ja vahva peli-ilmeensä antavat heille etulyöntiaseman ottelussa. Flamesin kotiyleisön tuki tulee olemaan merkittävä tekijä ottelun kulussa.

Odotettavissa on kuitenkin tiukka ja vauhdikas kamppailu, jossa molemmat joukkueet tulevat antamaan kaikkensa voiton eteen. Mutta lopulta uskon, että Calgary Flamesin kova taisteluhenki ja vahva kotietu kääntävät ottelun heidän eduksi, ja he jatkavat voittoputkeaan kolmen peräkkäisen voiton myötä.

Pelivihje: Calgary Flames 2.30

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

245 Lukukerrat