NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – San Jose Sharks 21.11.2023

Vancouver Canucks ja San Jose Sharks kohtaavat jännittävässä ottelussa 21. marraskuuta 2023.

Vancouver Canucks

Canucks on vakuuttanut läntisen konferenssin toisella sijalla, keräten 18 ottelusta komeat 25 pistettä ja maalisuhde 75-45. Vaikka joukkue on hieman horjunut viime aikoina, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, heillä on silti vahva asema konferenssissa.

San Jose Sharks

San Jose Sharks on kamppaillut koko kauden ajan pahojen ongelmien kanssa ja löytyy konferenssin 16. sijalta. He ovat keränneet vain 7 pistettä 17 ottelusta, ja maalisuhde 26-73 kertoo haasteista, joita joukkue on kohdannut. Sharks onnistui voittamaan kaksi viidestä viimeisestä ottelustaan, mutta heidän on parannettava suoritustaan voittaakseen vahvan Canucksin.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Kotijoukkue palaa voittojen tielle

Canucksin voiton avain on heidän vahva maalintekokykynsä ja taituruutensa hyökkäyksessä. Joukkueen maalisuhde 75-45 osoittaa, että he pystyvät luomaan maalintekomahdollisuuksia ja hyödyntämään niitä. Canucksin pelaajilla on kokemusta ja taitoa hallita peliä. Jos he voivat hyödyntää Sharksin heikkoutta puolustuksessa, heillä on mahdollisuus lisätä pistesaldoaan.

Vaikka Sharks onnistuisikin parantamaan puolustuspelaamistaan ja hyökkäämään tehokkaammin, Canucksin vahvuudet näyttävät olevan liian suuret. Canucks voi odottaa voittoa, koska heillä on kokemusta, taitoa ja maalintekovoimaa, jotka voivat osoittautua ratkaiseviksi tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Vancouver Canucks 1.60

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

309 Lukukerrat