NHL pitkävetovihje: Seattle Kraken – Vancouver Canucks 23.2.2024

Seattle Kraken ja Vancouver Canucks kohtaavat mielenkiintoisessa NHL-ottelussa 23. helmikuuta 2024.

Seattle Kraken

Kotijoukkue Kraken sijoittuu läntisen konferenssin 11. sijalle, kerättyään 55 ottelusta 57 pistettä ja maalisuhteen ollessa 152-159. Viimeaikaiset tulokset eivät ole olleet suotuisia, sillä joukkue on voittanut vain kaksi viidestä viimeisestä ottelustaan. Heidän on löydettävä tehokkuutta ja voitontahtoa kohdatakseen konferenssia johtavan Canucksin.

Vancouver Canucks

Vancouver Canucks on konferenssin kärjessä, kerännyt 58 ottelusta vaikuttavat 80 pistettä ja maalisuhde on 213-159. Vaikka joukkue on voittanut vain kaksi viidestä viimeisestä ottelustaan, heidän vahva sijoitus konferenssissa ja taitava pelaajaryhmä antavat heille vahvan aseman Krakenia vastaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Canucks on heittämällä parempi joukkue

Canucksin voittamiseen vaikuttaa useita tekijöitä. Heidän maalitehtailunsa on ollut vakuuttavaa koko kauden ajan, mikä voi luoda haasteita Krakenin puolustukselle. Canucksin kokemus suurista peleistä ja korkea sijoitus konferenssissa antavat heille psykologisen edun ottelussa. Canucksin pelaajien yhteispeli ja kyky sopeutua erilaisiin pelitilanteisiin ovat ratkaisevia tekijöitä. Heidän taitonsa toimia yhtenäisenä joukkueena ja hyödyntää vastustajan heikkouksia voivat antaa heille etulyöntiaseman Krakenia vastaan.

Odotettavissa on tasainen kamppailu, mutta Canucksin kokemus, maalinteon tehokkuus ja pelaajien yhteistyökyky voivat olla avainasemassa, kun he pyrkivät voittoon Seattle Krakenia vastaan.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.40

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

253 Lukukerrat