NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – Florida Panthers 15.12.2023

Vancouver Canucks kohtaa Florida Panthersin jännittävässä NHL-ottelussa 15. joulukuuta 2023.

Vancouver Canucks

Kotijoukkue Canucks länsisessä konferenssissa pitää vahvaa toista sijaa, keräten 29 ottelusta vaikuttavat 39 pistettä ja maalisuhde on 111–74. Canucks on viime aikoina ollut erityisen vakuuttava, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa joukkueen vankan pelivireen.

Florida Panthers

Toisella puolella kenttää pelaa Florida Panthers, itäisen konferenssin kolmantena, on kerännyt 28 ottelusta 36 pistettä ja maalisuhde on 85–73. Panthersilla on myös kohtuullinen vire, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Ottelu lupaa siis olla tasaväkinen kohtaaminen kahden vahvan joukkueen välillä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkue on vahvempi

Canucksin vahva maaliero ja pistemäärä kertovat joukkueen kyvystä luoda maalipaikkoja ja pitää vastustajansa kurissa. Joukkueen hyvä vire antaa heille etulyöntiaseman tulevassa kohtaamisessa Panthersia vastaan. Canucksin tasapainoinen pelaajaryhmä ja kyky hyödyntää vastustajiensa heikkouksia tekevät heistä vaarallisen vastustajan.

Voiton avaimet Canucksille ovat joukkueen vahva puolustuspeli ja kyky käyttää hyväkseen vastustajan virheitä. Canucksin tehokkaat maalintekijät voivat hyödyntää Panthersin puolustuksen heikkoudet ja luoda ratkaisevia maalipaikkoja. Maalivahti Canucksin maalilla on myös avainasemassa pitäessään oman maalinsa puhtaana.

Odotettavissa on kiihkeä ja vauhdikas ottelu, mutta Canucksilla on kotiedun lisäksi joukkueena selkeä potentiaali napata voitto. Heidän vahva vireensä, maaliero ja tasapainoinen peli antavat heille hyvät mahdollisuudet voittaa kotiyleisönsä edessä.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

313 Lukukerrat