NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – Colorado Avalanche 14.3.2024

Vancouver Canucks ja Colorado Avalanche kohtaavat kuumassa ottelussa 14. maaliskuuta 2024.

Vancouver Canucks

Kotijoukkue Canucks nauttii vahvasta asemastaan läntisen konferenssin kärjessä, keräten 66 ottelusta yhteensä 91 pistettä. Joukkueen maalisuhde kuvastaa tehokasta hyökkäystä ja vahvaa puolustusta, 234 tehtyä maalia ja 178 päästettyä maalia. Canucks on voittanut neljä ottelua peräkkäin, mikä lisää joukkueen itseluottamusta.

Colorado Avalanche

Colorado Avalanche puolestaan sijoittuu samassa konferenssissa neljänneksi, keräten 66 ottelusta yhteensä 87 pistettä. Joukkueen maalisuhde on myös vaikuttava, 247 tehtyä maalia ja 199 päästettyä maalia. Avalanche on voittanut neljä ottelua peräkkäin, mikä osoittaa joukkueen vahvan vireen.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Kotijoukkue raastaa voiton

Canucksin hyökkäysvoima on ollut huippuluokkaista, ja heidän kykynsä tehdä maaleja on ollut keskeinen tekijä menestyksessä. Canucksin ykkösketju, kuten Elias Pettersson ja Quinn Hughes, on ollut erityisen tehokas maalinteossa. Canucksin puolustus on ollut tiivis ja luotettava, antaen maalivahdille vahvan tuen. Joukkue on kyennyt pitämään vastustajansa kurissa ja estämään vaaralliset maalintekotilanteet.

Canucksin itseluottamus ja voittoputki voivat olla ratkaisevia tekijöitä ottelussa. Joukkue on tottunut voittamaan ja on rakentanut vahvan joukkuehenjen. Kotikaukalossa pelaaminen ja faneilta saatu tuki voivat nostaa Canucksin voittoon. Näiden tekijöiden yhdistelmä antaa Canucksille vahvat mahdollisuudet voittaa ottelu Colorado Avalanchea vastaan ja jatkaa vakuuttavaa kauttaan.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.40

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

218 Lukukerrat