NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – Edmonton Oilers 7.11.2023

Vancouver Canucks ja Edmonton Oilers kohtaavat toisensa 7. marraskuuta 2023 läntisen konferenssin ottelussa. Tämä ottelu asettaa vastakkain kaksi joukkuetta, jotka ovat tällä hetkellä hyvin erilaisissa tilanteissa.

Vancouver Canucks

Vancouver Canucks on ollut alkukaudella vahva. He sijoittuvat läntisen konferenssin toiselle sijalle, ja joukkue on kerännyt 11 ottelusta yhteensä 17 pistettä. Canucksin maalisuhde on erinomainen, 48 tehtyä maalia ja vain 22 päästettyä. Joukkue on voittanut neljä viimeisestä viidestä ottelustaan, mikä osoittaa heidän hyvän vireensä. Canucksin hyökkäys on ollut tehokas, ja heidän puolustuksensa on pitänyt vastustajat kurissa.

Edmonton Oilers

Edmonton Oilers on kohdannut alkukaudella haasteita. He löytyvät läntisen konferenssin sijalta 15 ja ovat keränneet 10 ottelusta vain 5 pistettä. Oilersin maalisuhde on heikompi kuin Canucksilla, 27 tehtyä maalia ja 41 päästettyä. Joukkue on voittanut vain yhden viimeisestä viidestä ottelustaan, mikä kertoo heidän vaikeuksistaan löytää voittavaa peliä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Vancouver Canucks voittaa tämän ottelun?

Heidän vahva puolustus auttaa pitämään Oilersin hyökkäyksen kurissa. Canucksin hyökkäys on osoittanut tehokkuutta, ja heillä on monia vaarallisia pelaajia, jotka voivat tehdä maaleja. Canucksilla on kolmen ottelun voittoputki päällä, mikä lisää heidän itseluottamustaan ja peli-iloaan, jolloin rentous paistaa pelaamisessa. Canucks näyttää olevan paremmassa kunnossa ja myös huomattavasti itsevarmempi joukkue, ja siksi heillä on hyvät mahdollisuudet voittaa tämä ottelu Edmonton Oilersia vastaan.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

344 Lukukerrat