NHL pitkävetovihje: San Jose Sharks – Vancouver Canucks 3.11.2023

San Jose Sharks ja Vancouver Canucks kohtaavat toisensa 3. marraskuuta 2023 läntisen konferenssin ottelussa. Joukkueet tulevat otteluun hyvin erilaisista lähtökohdista.

San Jose Sharks

San Jose Sharks löytyy konferenssin 16. sijalta, mikä ei ole hyvä merkki. He ovat pelanneet 9 ottelua, mutta ovat onnistuneet keräämään vain 1 pisteen. Joukkueen maalisuhde on karmea 9 tehtyä maalia ja peräti 35 päästettyä maalia. Tämä kertoo vaikeuksista sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Voittoja ei ole vielä tullut, ja tämä asettaa suuren paineen joukkueen harteille, kun edessä kauden kymmenes ottelu.

Vancouver Canucks

Vancouver Canucksilla menee huomattavasti paremmin. He ovat tällä hetkellä konferenssin neljännellä sijalla ja ovat keränneet 9 ottelusta vakuuttavat 13 pistettä. Canucksin maalisuhde on myös hyvä, 36 tehtyä maalia ja 21 päästettyä maalia osoittavat joukkueen tehokkuutta sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Joukkue on voittanut neljä viimeisestä viidestä ottelustaan, mikä lisää heidän itseluottamustaan ja joukkueen halua näyttää mahdollisuus menestykseen.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Vancouver Canucks voittaa tämän ottelun?

Heillä on selkeästi parempi vire ja joukkueessa on enemmän itseluottamusta. Canucksin vahva hyökkäys pystyy hyödyntämään San Jose Sharksin heikon puolustuksen, ja he voivat odottaa tekevänsä enemmän maaleja tässä ottelussa. Canucksin puolustus on ollut vahva, ja he kykenevät pitämään Sharksin hyökkäyksen kurissa. Vancouver Canucksilla on selkeä etulyöntiasema tässä ottelussa, ja he ovat vahvasti kiinni ottelun voitossa.

Pelivihje: Vancouver Canucks 1.85

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

299 Lukukerrat