NHL pitkävetovihjeet: Carolina Hurricanes – Vancouver Canucks 7.2.2024

Carolina Hurricanes ja Vancouver Canucks kohtaavat 7.2.2024 jännittävässä NHL-ottelussa.

Carolina Hurricanes

Hurricanes lähtee otteluun itäisen konferenssin 4. sijalta, keräten 48 ottelusta komeat 61 pistettä, ja joukkueen maalisuhde on 163 tehtyä maalia ja 144 päästettyä maalia. Hurricanesin vire on erinomainen, sillä joukkue on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Vancouver Canucks

Vastassa on läntisen konferenssin kärkipaikkaa hallussaan pitävä Vancouver Canucks, joka on kerännyt 49 ottelusta vakuuttavat 71 pistettä. Canucksin maalisuhde on komea 186 tehtyä maalia ja 127 päästettyä maalia. Joukkue on myös näyttänyt vahvuutensa viime aikoina, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Canucks voittaa tämän kohtaamisen?

Joukkueen hyökkäyspeli on ollut tehokasta koko kauden ajan, ja maalitehtailu on ollut tasaisen vahvaa. Tämä luo painetta vastustajan puolustukselle, ja Hurricanesin maalivahti joutuu kohtaamaan kovia laukauksia.  Canucksin puolustus on ollut solidaarista, mikä on auttanut joukkuetta pitämään vastustajat kurissa.

Canucksin kokemus ja vakiintunut pelitapa antavat heille etulyöntiaseman. Joukkueessa on pelaajia, jotka ovat tottuneet suoriutumaan suurissa peleissä, ja tämä kokemus voi olla ratkaiseva tiukoissa tilanteissa. Odotettavissa on tasainen kamppailu kahden kovan joukkueen välillä, mutta Canucksilla on kaikki eväät napata voitto vahvan hyökkäyksen, tiiviin puolustuksen ja kokemuksen avulla.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.85

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa yugin bonarit

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

130 Lukukerrat