NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – Pittsburgh Penguins 28.2.2024

Tuleva kamppailu Vancouver Canucksin ja Pittsburgh Penguinsin välillä lupailee kiehtovaa kohtaamista, kun läntisen konferenssin kärjessä oleva Canucks isännöi itäisen konferenssin kahdettatoista sijaa pitävää Penguinsia. Otteluun lähdetään tilanteessa, jossa molemmat joukkueet ovat esittäneet vaihtelevia suorituksia viime aikoina.

Vancouver Canucks

Canucks pitää läntisen konferenssin kärkipaikkaa vakuuttavien 82 pisteen turvin, kerättyään 60 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on komea 218 tehtyä ja 166 päästettyä maalia. Vaikka Canucks on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, joukkue on potentiaalinen voittaja ja kykenee tarjoamaan kovaa vastusta millä tahansa hetkellä.

Pittsburgh Penguins

Penguins puolestaan kamppailee itäisen konferenssin keskikastissa, kerättyään 55 ottelusta 60 pistettä. Joukkueen maalisuhde on tiukka 166 tehtyä ja 151 päästettyä maalia. Penguins on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa joukkueen nousukuntoa.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Miksi Canucks voittaa?

Canucksin vahvuudet perustuvat joukkueen laajaan hyökkäysarsenaaliin, jossa on useita maalintekijöitä. Canucks hyötyy kotiedustaan ja kotiyleisön tuesta, mikä antaa joukkueelle ylimääräistä energiaa. Canucksin voiton taustalla on myös pelaajien yhteispeli ja kyky vastata Penguinsin vahvaan puolustuspeliin.

Canucksin pelaajien onnistumiset, erityisesti maalivahtipelin vahvuus ja tehokas erikoistilannepelaaminen, voivat olla ratkaisevia tekijöitä voiton saavuttamisessa. Vaikka Penguins on viime aikoina menestynyt, Canucksilla on potentiaalia hallita ottelua ja napata tärkeä voitto kotikentällään.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.00

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

206 Lukukerrat