NHL pitkävetovihje: Dallas Stars – Pittsburgh Penguins 23.3.2024

Dallas Stars ja Pittsburgh Penguins kohtaavat kiehtovassa ottelussa, joka tarjoaa jännitystä ja vauhtia kaukalossa. Ottelu pelataan Starsin kotiareenalla 23. maaliskuuta 2024. Kotijoukkue Stars pitää läntisen konferenssin neljättä sijaa vahvojen esitystensä ansiosta, kun taas Penguins taistelee itäisen konferenssin 13. sijasta.

Dallas Stars

Stars lähtee otteluun vakuuttavien 93 pisteen turvin, jotka joukkue on kerännyt 70 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on 256 tehtyä ja 212 päästettyä maalia. Viimeaikaiset tulokset ovat olleet kohtuullisia, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta. Stars tarvitsee vahvan suorituksen säilyttääkseen asemansa läntisen konferenssin kärjessä.

Pittsburgh Penguins

Penguinsilla sen sijaan on ollut vaikeampaa, ja he löytävät itsensä taistelemasta konferenssin alapäässä. He ovat keränneet 69 pistettä 68 ottelusta, ja maalisuhde on 199 tehtyä ja 204 päästettyä maalia. Penguinsin viimeaikaiset esitykset eivät ole olleet vakuuttavia, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelusta.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Miksi Stars voittaa tämän ottelun?

Heidän vahva hyökkäyspelaamisensa ja kyky tehdä maaleja ovat olleet avainasemassa koko kauden ajan. Kotietu ja fanien tuki antavat heille ylimääräistä motivaatiota ja energiaa. Starsin täytyy pysyä keskittyneenä ja hyödyntää mahdollisuutensa hyvin Penguinsia vastaan. Heidän tulee hyödyntää Penguinsin haavoittuvaisuuksia ja jatkaa omaa vahvaa peliään. Starsilla on kaikki eväät voittoon tässä ottelussa.

Pelivihje: Dallas Stars 1.90

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

286 Lukukerrat