NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – Ottawa Senators 3.1.2024

Illan ottelu Vancouver Canucksin ja Ottawa Senatorsin välillä lupaa jännitystä, kun kaksi joukkuetta kohtaavat toisensa läntisen ja itäisen konferenssin välillä.

Vancouver Canucks

Kotijoukkue Canucks pitää läntisen konferenssin kärkipaikkaa vakuuttavilla 49 pisteellään 36 ottelusta. Joukkueen maalisuhde, 136 tehtyä maalia ja 93 päästettyä maalia, kertoo tehokkaasta hyökkäyksestä ja vahvasta puolustuksesta. Canucksin viimeaikainen suorittaminen on ollut vakuuttavaa, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkue on säilyttänyt kärkipaikkansa konferenssissaan ja näyttää valmiilta jatkamaan menestystään. Hyökkäyksessä Canucks on ollut vaarallinen useiden pelaajien osalta, ja maalivahtipeli on ollut luotettavaa.

Ottawa Senators

Vierailijajoukkue, Ottawa Senators, sijoittuu itäisen konferenssin 16. sijalle ja on kerännyt 32 ottelusta 28 pistettä. Senatorsin maalisuhde, 111 tehtyä maalia ja 112 päästettyä maalia, kuvastaa tasaisempaa suorittamista, eikä joukkue ole tänä vuonna taistelemassa pudotuspelipaikasta.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Vancouver Canucks voittaa?

Canucksilla on selkeä etulyöntiasema ottelussa. Heidän vahva hyökkäyspelaamisensa voi aiheuttaa ongelmia Senatorsin puolustukselle, ja Canucksin puolustus pystyy rajoittamaan Senatorsin maalimäärää. Canucksin kotikaukalo ja fanien tuki antavat heille ylimääräisen edun.

Canucks tulee otteluun itseluottamuksella ja valmiina osoittamaan, miksi he pitävät konferenssin kärkipaikkaa. Odottakaamme heidän voittavan 5-2 ja jatkavan vahvaa kauttaan.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.05

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

349 Lukukerrat