NHL pitkävetovihje: Minnesota Wild – Carolina Hurricanes 28.2.2024

Tuleva ottelu lupaa jännittävää kamppailua, kun läntisen konferenssin kymmenennellä sijalla oleva Minnesota Wild isännöi itäisen konferenssin viidettä sijaa hallussaan pitävää Carolina Hurricanesia. Joukkueiden välillä on selkeä ero sijoituksissa, mutta jääkiekon luonteeseen kuuluu yllätyksellisyys, mikä tekee ottelusta odotetun.

Minnesota Wild

Minnesota Wild on kauden edetessä pitänyt itsensä kohtuullisen hyvin kilpailussa läntisen konferenssin keskikastissa. He ovat keränneet 58 ottelusta 62 pistettä, ja maalisuhde on 186 tehtyä ja 193 päästettyä maalia. Viimeaikaiset suoritukset ovat olleet vaihtelevia, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Wildin vahvuutena on ollut kyky tehdä maaleja, mutta puolustuspelin vakaus on ollut haasteena.

Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanes puolestaan on vakiinnuttanut asemansa itäisen konferenssin kärkipäässä. He ovat keränneet 58 ottelusta 74 pistettä, ja maalisuhde on 191 tehtyä ja 163 päästettyä maalia. Hurricanesin peli on ollut tasapainoista, ja he ovat voittaneet kolme viidestä edellisestä ottelustaan.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Kotijoukkue voi yllättää

Vaikka Hurricanes saapuu otteluun korkeammalta sijoitukselta, Wild voi yllättää. Mahdollinen voitto perustuu Wildin kotiedun hyödyntämiseen ja joukkueen kykyyn vastata Hurricanesin vahvaan hyökkäyspeliin. Wildin pelaajien henkilökohtainen panos ja maalivahdin suoritus voivat olla ratkaisevia tekijöitä ottelun voittamisessa.

Ottelu lupaa kiehtovaa kiekkoviihdettä, ja Wildin voitto voi syntyä yllättävien elementtien yhdistelmästä sekä pelaajien tiiviistä yhteispelistä.

Pelivihje: Minnesota Wild 2.95

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

198 Lukukerrat