NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – Vegas Golden Knights 9.4.2024

Vancouver Canucks ja Vegas Golden Knights kohtaavat jäällä läntisen konferenssin mittelössä, kun molemmat joukkueet tavoittelevat tärkeitä pisteitä jatkaakseen vahvaa kauttaan kohti pudotuspelejä. Canucks hallitsee konferenssin toista sijaa vakuuttavien suoritusten ansiosta, kun taas Golden Knights pyrkii nousemaan ylemmäs sijoituksissa.

Vancouver Canucks

Canucksin kausi on ollut menestyksekäs, ja he ovat keränneet 102 pistettä 77 ottelusta. Heidän maalisuhteensa 263 tehtyä ja 210 päästettyä kertoo hyvin tasapainoisesta joukkueesta, joka pystyy sekä hyökkäämään että puolustamaan tehokkaasti. Vaikka he ovatkin voittaneet vain kaksi viimeisestä viidestä ottelustaan, heillä on potentiaalia kääntää tilanne voitoksi kotiyleisön edessä.

Vegas Golden Knights

Golden Knights on osoittanut myös vahvaa peliä ja onnistunut keräämään 92 pistettä 76 ottelusta. Heidän maalisuhteensa 248 tehtyä ja 226 päästettyä kertoo myös hyvästä pelivireestä. Kolme voittoa viidestä edellisestä ottelusta osoittaa, että heillä on kyky voittaa vaikeissakin tilanteissa.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Canucks palaa dominoivaan jääkiekkoon

Canucksin voitto perustuu heidän vahvaan kotietuunsa ja tarpeeseensa lisäpisteille lähestyvien pudotuspelien kannalta. Kotiyleisön tuki antaa heille ylimääräisen buustin, kun he pyrkivät palauttamaan voittavan pelivireen. Canucksin pelaajilla on tietoisuus siitä, että he tarvitsevat voiton pysyäkseen vahvana pudotuspelipaikkojen suhteen.

Odotamme jännittävää ja tasaväkistä ottelua, mutta Canucks näyttäisi olevan hieman edellä Golden Knightsia tässä kohtaamisessa. Heidän halunsa voittaa ja kotiyleisön tuki voivat olla ratkaisevia tekijöitä, jotka johtavat Canucksin voittoon tässä kamppailussa.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.40

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

235 Lukukerrat