NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – Anaheim Ducks 29.11.2023

Tulevana yönä kaukalossa kohtaavat Vancouver Canucks ja Anaheim Ducks lupaavan jääkiekko-ottelun merkeissä. Ottelu lupaa tiukkaa kamppailua, kun molemmat joukkueet tavoittelevat tärkeitä pisteitä.

Vancouver Canucks

Canucks saapuu otteluun läntisen konferenssin neljänneltä sijalta, kerättyään 22 ottelusta vakuuttavat 29 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 88 tehtyä maalia ja 56 päästettyä maalia, kertoo hyökkäysvoiman ja puolustuksen vahvasta tasapainosta. Viimeaikainen suorituskyky on ollut hieman ailahtelevaa, joukkueen voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelusta. Canucks tietää, että voitto tästä kohtaamisesta on tärkeä pysyäkseen konferenssin kärkikahinoissa.

Anaheim Ducks

Ducks taistelee sijoituksestaan konferenssin 12. sijalla. 21 ottelusta kertyneet 18 pistettä eivät ehkä vastaa joukkueen potentiaalia, ja kuuden ottelun tappioputki luo paineita pelaajille ja valmennukselle. Ducksin maalisuhde, 58 tehtyä maalia ja 73 päästettyä maalia, osoittaa haasteita sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Vancouver Canucks voittaa tämän ottelun?

Canucksin vahva materiaali ja tasapainoinen peli tulevat korostumaan, kun he pyrkivät hyödyntämään Ducksin haavoittuvuudet. Canucksin kokenut joukkue löytää ratkaisuja sekä hyökkäys- että puolustuspäässä, ja joukkueen voiton avaimena onnistuu pelaajien yhteispeli ja tehokas maalinteko. Ducksin heikko vire ja tappioputki antavat Canucksille mahdollisuuden ottaa hallinta ottelusta ja napata arvokkaat pisteet.

Näin ollen odotamme innolla jännittävää kamppailua kaukalossa, kun Vancouver Canucks ja Anaheim Ducks kohtaavat, ja kotijoukkueen uskottavuus antaa syytä odottaa Canucksin voittoa tästä kohtaamisesta.

Pelivihje: Vancouver Canucks 1.70

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

273 Lukukerrat