NHL pitkävetovihje: Toronto Maple Leafs – Boston Bruins 5.3.2024

Toronto Maple Leafs ja Boston Bruins kohtaavat kiihkeässä ottelussa 5. maaliskuuta 2024.

Toronto Maple Leafs

Kotijoukkue Maple Leafs on itäisen konferenssin neljännellä sijalla, keräten 60 ottelusta vakuuttavat 78 pistettä. Maple Leafsin maalisuhde on 224 tehtyä maalia ja 190 päästettyä maalia. Joukkue on viime aikoina ollut hyvässä vireessä, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Boston Bruins

Vierailija Bruins pitää konferenssissa kolmatta sijaa 84 pisteellä, pelattuaan 62 ottelua. Bruinsin maalisuhde on 208 tehtyä maalia ja 174 päästettyä maalia. Vaikka Bruins onkin vahva joukkue, se on kohdannut vaikeuksia viime aikoina, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Kotijoukkue on tehokkaampi

Maple Leafsin voiton avaimet ovat heidän tehokkaassa hyökkäyspelaamisessaan ja kotiedun tuomassa energiassa. Joukkue on ollut maalinteossa todella tehokas, ja sen monipuolinen hyökkäys voi luoda haasteita Bruinsin puolustukselle. Maple Leafsin pelaajilla on myös hyvä itseluottamus, mikä voi näkyä positiivisesti kentällä.

Bruinsin vaikeudet voivat tarjota mahdollisuuden Maple Leafsille hyödyntää vastustajansa heikkouksia. Maple Leafs voi pyrkiä hyödyntämään Bruinsin mahdollisia puolustuksellisia epävarmuuksia ja luoda painetta vastustajan maalille.

Kotiyleisön tuki on ratkaiseva tekijä Maple Leafsin voiton kannalta. Toronto-fanit tuovat otteluun lisäboostia, ja joukkue voi käyttää kotikaukalon etua hyväkseen. Maple Leafs voi voittaa ottelun tehokkaalla hyökkäyspelillään, vastustajan heikkouksien hyödyntämisellä ja kotiyleisön tukemana.

Pelivihje: Toronto Maple Leafs 2.20

Pelivihje: Kärpät 3.30

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

236 Lukukerrat