NHL pitkävetovihje: Calgary Flames – Seattle Kraken 5.3.2024

Calgary Flames ja Seattle Kraken kohtaavat jännittävässä ottelussa 5. maaliskuuta 2024.

Calgary Flames

Kotijoukkue Flames sijoittuu läntisen konferenssin yhdeksännelle sijalle, keräten vakuuttavat 65 pistettä 60 ottelusta. Flamesin maalisuhde on tasainen 189 tehtyä maalia ja 187 päästettyä maalia. Joukkue on viime aikoina osoittanut kovaa kilpailuhenkeä, voittaen peräti viisi ottelua peräkkäin.

Seattle Kraken

Vierasjoukkue Kraken löytyy konferenssista 12. sijalta, kerättyään 63 pistettä 60 ottelusta. Krakenin maalisuhde on myös tiukka, 166 tehtyä maalia ja 171 päästettyä maalia. Vaikka Kraken on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, se kohtaa kovan haasteen Flamesin vireen edessä.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Flames kerää tärkeät pisteet

Flamesin voiton avaimet piilevät joukkueen vahvassa hyökkäyspelissä ja voittoputken tuomassa itseluottamuksessa. Viimeaikainen menestys on nostanut joukkueen itseluottamusta, ja Flames voi hyödyntää tätä myönteistä energiaa ottelussa Krakenia vastaan. Joukkueen tulee jatkaa tehokasta maalintekoaan ja hyödyntää voittoputkensa tuomaa positiivista ilmapiiriä.

Krakenin haasteena on pysäyttää Flamesin vahva hyökkäys ja samalla luoda omia maalintekomahdollisuuksiaan. Krakenin puolustuksen on oltava valppaana vastustajan hyökkäysten edessä ja samalla hyödynnettävä mahdollisia heikkouksia Flamesin puolustuksessa.

Flames voittaa ottelun, mikäli se jatkaa vahvaa hyökkäyspelaamistaan´. Flamesin itseluottamus ja joukkuehenki ovat ratkaisevassa roolissa, kun se pyrkii nappaamaan voiton kotiyleisönsä edessä.

Pelivihje: Calgary Flames 2.30

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

242 Lukukerrat