NHL pitkävetovihje: Edmonton Oilers – Calgary Flames 30.11.2023

Pohjoisen taistelu on jälleen käsillä, kun Edmonton Oilers ja Calgary Flames kohtaavat NHL:n läntisessä konferenssissa 30. marraskuuta 2023 ulkoilmaottelussa. Kummankaan joukkueen kausi ei ole alkanut odotetulla tavalla, ja molemmat taistelevat paikastaan konferenssin keskikastissa.

Edmonton Oilers

Edmonton Oilers on konferenssin sijalla 15, ja joukkue on onnistunut keräämään vain 3 pistettä seitsemästä ottelusta. Maalisuhde 17 tehtyä ja 30 päästettyä kertoo joukkueen puolustusongelmista, joita on kiireesti korjattava. Oilersin tärkeimmät pelaajat, kuten Connor McDavid ja Leon Draisaitl, ovat olleet hieman vaisuja tähän mennessä, mikä on asettanut joukkueen vaikeuksiin.

Calgary Flames

Calgary Flames on sijoittunut 14. sijalle ja onnistunut keräämään 8 ottelusta 5 pistettä. Heidän maalisuhteensa 17 tehtyä ja 29 päästettyä kertoo myös haasteista, mutta joukkue on osoittanut parempaa tasapainoa hyökkäyksen ja puolustuksen välillä. Tähdet, kuten Jonathan Huberdau ja Mikael Backlund tulee parantaa peliään hyvin nopeasti takaisin normaalille tasolle.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Huono kausi molemmilla

Molemmat joukkueet ovat kamppailleet neljän ottelun tappioputkessa, mutta Flamesilla voi olla etulyöntiasema tässä kohtaamisessa. Flamesin joukkuepeli ja tasapainoinen hyökkäys ja puolustus ovat antaneet heille paremman mahdollisuuden voittoon. Oilersin puolustus on ollut vuotava, ja he ovat antaneet vastustajilleen liikaa tilaa maalintekoon. Flames voi hyödyntää tätä haavoittuvuutta.

Maalivahtien suoritukset ovat ratkaisevia. Mikäli Flamesin maalivahti onnistuu pitämään oman maalinsa puhtaana ja joukkueen puolustus pystyy hillitsemään Oilersin huippupelaajia, voivat Flames napata voiton.

Odotettavissa on tasainen taisto, mutta Calgary Flames voi voittaa ottelunsa paremman joukkuepelin ansiosta. Oilersin on parannettava puolustustaan ja tähtiensä on otettava vastuuta maalinteosta, jotta he voivat haastaa Flamesin.

Pelivihje: Calgary Flames 2.95

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

205 Lukukerrat