NHL pitkävetovihje: Toronto Maple Leafs – Ottawa Senators 9.11.2023

Toronto Maple Leafsin ja Ottawa Senatorsin välinen ottelu 9. marraskuuta 2023 herättää odotuksia ja jännitystä, kun kaksi itäisen konferenssin joukkuetta kohtaavat. Toronto on tällä hetkellä konferenssin 7. sijalla, kun taas Ottawa löytyy 16. sijalta.

Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafsilla on ollut vaihteleva kausi tähän mennessä. He ovat keränneet 12 ottelusta 14 pistettä ja maalisuhde on tasan 42–42. Tämä kuvastaa heidän pelinsä epätasaisuutta, mutta he ovat silti säilyttäneet asemansa itäisessä konferenssissa kohtalaisen korkealla. Maple Leafs on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa tarpeen parantaa suoritustaan ja palata voittojen tielle.

Ottawa Senators

Senators puolestaan on konferenssin häntäpäässä 16. sijalla. Heillä on 10 ottelusta kertyneet 8 pistettä ja maalisuhde on 38–35. Ottawa on myös voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, ja heillä on työskenneltävää, jos he aikovat nousta konferenssissa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Toronto Maple Leafs voittaa tämän ottelun?

Toronto on kokonaisuudessaan vahvempi joukkue pelaajamateriaalinsa suhteen. Heillä on kyky tehdä maaleja ja he pystyvät kontrolloimaan peliä. Maple Leafsilla on myös enemmän kokemusta ja syvyyttä kokoonpanossaan. Torontolla on kotietu tässä ottelussa, mikä tuo lisäboostia heidän suorituksiinsa. Fanit antavat joukkueelle ylimääräistä energiaa ja tukea, mikä voi olla ratkaiseva tekijä voiton saavuttamisessa. Maple Leafsin pelaajat ovat ottaneet opiksi aikaisemmista heikommista suorituksistaan ja he voivat pelata yhdessä joukkueena parantaakseen peliään.

Toronto Maple Leafs näyttää vahvemmalta joukkueelta tässä ottelussa, ja heillä on kaikki mahdollisuudet voittaa ottelu kotiyleisönsä edessä. Ottawa Senators tulee varmasti taistelemaan kovaa, mutta Maple Leafsin kokemus, taito ja kotietu ovat ratkaisevassa roolissa ottelun lopputuloksen kannalta.

Pelivihje: Toronto Maple Leafs 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

400 Lukukerrat