NHL pitkävetovihje: Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets 15.12.2023

Toronto Maple Leafsin ja Columbus Blue Jacketsin välinen ottelu 15. joulukuuta 2023 lupaa tarjota jännittävän kohtaamisen jääkiekon ystäville.

Toronto Maple Leafs

Kotijoukkue Toronto Maple Leafs lähtee otteluun itäisen konferenssin neljänneltä sijalta, ja joukkue on tähän mennessä kerännyt 35 pistettä 26 ottelusta. Heidän maalisuhde on 94 tehtyä ja 84 päästettyä maalia. Maple Leafs on viime aikoina esiintynyt vahvasti voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan.

Columbus Blue Jackets

Columbus Blue Jackets on konferenssin sijalla 15, keräten 23 pistettä 30 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on 87 tehtyä ja 106 päästettyä maalia. Blue Jackets on kohdannut vaikeuksia viime aikoina voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Toronto Maple Leafs voittaa tämän ottelun?

Maple Leafs on osoittanut vahvaa peliä ja maalintekovoimaa viime aikoina, ja heidän sijoituksensa konferenssissa kertoo joukkueen vahvasta suorituksesta. Maple Leafsin hyökkäyksessä loistaa tähtipelaajia, kuten Auston Matthews ja Mitch Marner, jotka ovat kyenneet luomaan runsaasti maalintekotilanteita. Puolustuksessa joukkue on myös ollut solidaarinen, ja maalivahti on pitänyt vastustajien maalisaldon kurissa.

Blue Jacketsin vaikeudet voittamisessa viittaavat siihen, että heillä on vaikeuksia vastata Maple Leafsin vahvaan hyökkäykseen. Jos Maple Leafs jatkaa vahvaa suoritustaan ja hyödyntää vastustajansa heikkouksia, heillä on hyvät mahdollisuudet voittoon. Voiton taustalla tulee olemaan Maple Leafsin yhtenäinen joukkuesuoritus, vahva hyökkäyspeli sekä maalivahtipeli, jotka yhdessä muodostavat voittavan reseptin tässä ottelussa.

Pelivihje: Toronto Maple Leafs 1.70

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

413 Lukukerrat