NHL pitkävetovihje: St.Louis Blues – Vancouver Canucks 5.1.2024

St. Louis Blues ja Vancouver Canucks kohtaavat toisensa 5. tammikuuta 2024 luoden jännitystä läntisen konferenssin keskikastin ja kärjen välille. Otteluennakon valossa näyttää siltä, että odotettavissa on mielenkiintoinen ja kohtalaisen tasainen kamppailu.

St. Louis Blues

St. Louis Blues on tällä hetkellä konferenssissa sijalla 11, keräten 36 ottelusta 37 pistettä ja maalisuhteen ollessa 105:118. Joukkue on näyttänyt viime aikoina kohtuullista suorituskykyä voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Vaikka pistemäärä ei ole vakuuttava, joukkueella on potentiaalia yllättää.

Vancouver Canucks

Vancouver Canucks hallitsee konferenssin kärkeä, keräten 37 ottelusta 51 pistettä ja maalisuhde on vaikuttava 142:96. Joukkue on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa heidän vahvuutensa ja kykynsä pitää asemansa konferenssin kärjessä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi odotamme että Vancouver Canucks vie tämän ottelun?

Joukkue on osoittanut vakuuttavaa peliä sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Maalisuhde kertoo heidän tehokkaasta hyökkäyksestään ja vahvasta puolustuspelistään. Joukkueen sijoittuminen konferenssin kärjessä antaa heille lisämotivaatiota säilyttää asemansa. Vancouver Canucks näyttää olevan ottelun suosikki vahvemman kokonaisuutensa ansiosta. Heidän kykynsä pitää peli hallinnassaan ja tehokas maalinteko antavat heille etulyöntiaseman, kun he kohtaavat St. Louis Bluesin.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.25

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

326 Lukukerrat