NHL pitkävetovihje: Boston Bruins – Pittsburgh Penguins 5.1.2024

Tulevana yönä 5. tammikuuta 2024 Boston Bruins ja Pittsburgh Penguins kohtaavat toisensa luoden jännitystä itäisen konferenssin huipulla ja keskikastissa. Otteluennakon perusteella odotettavissa on kiinnostava kohtaaminen, kun Bruins pyrkii säilyttämään konferenssin kärkipaikkansa ja Penguins yrittää nousta ylemmäs taulukossa.

Boston Bruins

Boston Bruins hallitsee konferenssin kärkeä 52 pisteellään 36 ottelusta, ja maalisuhde 118:92 kuvastaa heidän vahvaa suorituskykyään. Joukkue on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa heidän jatkuvaa menestystään ja joukkueen yhtenäisyyttä.

Pittsburgh Penguins

Pittsburgh Penguins on sijalla 11 kerättyään 40 pistettä 36 ottelusta, ja maalisuhde 110:97 heijastaa joukkueen kohtalaisen tasapainoista suorituskykyä. Penguins on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä viittaa heidän kykyynsä kilpailla vahvasti, vaikka sijoitus taulukossa ei olekaan korkea.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi odotamme että Boston Bruins voittaa tämän kohtaamisen?

Bruinsilla on vahva joukkue, joka on osoittanut jatkuvaa menestystä kauden aikana. Heidän hyökkäyksensä ja puolustuksensa ovat olleet tasapainossa, ja viimeaikaiset voitot antavat joukkueelle itseluottamusta. Bruinsin kyky hallita peliä ja tehokas maalinteko asettavat heidät vahvaksi ehdokkaaksi voittoon. Odotettavissa on intensiivinen kamppailu, mutta Boston Bruinsin tasapainoinen suorituskyky ja viimeaikaiset voitot antavat heille etulyöntiaseman, kun he kohtaavat Pittsburgh Penguinsin.

Pelivihje: Boston Bruins 2.15

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

449 Lukukerrat