NHl pitkävetovihje: NJ Devils – Montreal Canadiens 18.1.2024

New Jersey Devils kohtaa Montreal Canadiensin 18. tammikuuta 2024.

NJ Devils

Devils isännöi ottelua itäisen konferenssin 12. sijalta, keräten 41 ottelusta 47 pistettä ja maalisuhteen ollessa 142:144. Viime otteluissa Devils on kohdannut vaikeuksia, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

Montreal Canadiens

Montreal Canadiens puolestaan löytyy konferenssista 13. sijalta, keräten 43 ottelusta 43 pistettä ja maalisuhteen ollessa 120:148. Canadiensin viime aikojen suoritukset ovat olleet myös vaihtelevia, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Molemmilla joukkueilla on parannettavaa, ja tämä kohtaaminen voi olla ratkaiseva käännepiste kummallekin. Vaikka Devilsin ja Canadiensin tilastot ovat melko tasavahvat, niin kotijoukkueella on silti selvä etu otteluun.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkue on paljon parempi

Devilsin voiton mahdollisuudet ovat heidän maalintekokyvyssään ja tasapainoisessa hyökkäyksessään. Maalisuhde on lähellä tasaista, mutta Devils on silti onnistunut tekemään vähemmän maaleja (142) kuin he ovat päästäneet (144). Tämä viittaa siihen, että Devilsin hyökkäyskalusto on tehokas ja pystyy luomaan maalintekotilanteita.

Jos Devils pystyy hyödyntämään kotiedun tuoman energian ja innostuksen, se on tekijä, joka kallistaa vaakaa heidän eduksi. Devilsin vahva hyökkäys ja kotiedun hyödyntäminen ovat tekijöitä, jotka auttavat heitä voittamaan tämän kohtaamisen Montreal Canadiensia vastaan. Jännittävä ottelu odottaa, ja voittaja ratkeaa vasta jäällä 18. tammikuuta.

Pelivihje: NJ Devils 1.90

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

326 Lukukerrat