Liiga pitkävetovihje: JYP – Kärpät 3.1.2024

Liigan jääkiekko-ottelussa kohtaavat JYP ja Kärpät 3. tammikuuta 2024.

JYP

Kotijoukkue JYP löytyy sarjataulukosta sijalta 12, keräten 33 ottelusta 46 pistettä ja maalisuhteen ollessa 89:97. Joukkue on kokenut haasteita viime aikoina, häviten neljä peräkkäistä ottelua.

Kärpät

Kärpät puolestaan on vahvasti neljännellä sijalla sarjataulukossa, keräten 35 ottelusta komeat 55 pistettä ja maalisuhteen ollessa 96:92. Joukkueella on takanaan kolmen ottelun voittoputki, mikä kertoo hyvästä vireestä.

Lähtökohdat

JYP:n tilanne on haasteellinen, kun taas Kärpillä on selkeä etulyöntiasema ennen kohtaamista. Kärpät onnistui voittamaan kolme viimeisintä otteluaan, mikä viittaa joukkueen vahvaan suorituskykyyn. Heidän maalisuhteensa on myös positiivinen, mikä heijastaa hyvää tasapainoa hyökkäyksen ja puolustuksen välillä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Kärpät voittaa?

Joukkueen korkea sijoitus sarjataulukossa ja vakuuttava pistemäärä antavat heille selkeän edun ennen ottelua. Kärpät on pystynyt ylläpitämään vahvaa suorituskykyä pitkän aikaa, mikä antaa heille itseluottamusta ja taitoa haastavissakin tilanteissa. Kärpät tulee otteluun kolmen peräkkäisen voiton siivittämänä. Voittoputki ei ainoastaan heijasta hyvää pelivirettä, vaan myös joukkueen kykyä löytää ratkaisuja vaikeissa tilanteissa. Tämä voi olla ratkaiseva tekijä ottelussa, varsinkin kun JYP kamppailee neljän peräkkäisen tappion paineessa.

Kärpät näyttää olevan ottelussa vahvoilla niin sijoituksensa kuin viimeaikaisten suoritustensa perusteella. Joukkueen vakuuttava pelivire ja kyky voittaa vaikeuksien keskellä antavat heille parhaat mahdollisuudet voittoon JYP:stä 3. tammikuuta 2024.

Pelivihje: Kärpät 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

254 Lukukerrat