Liiga pitkävetovihje: Jukurit – TPS 3.1.2024

Liigan jääkiekko-ottelussa kohtaavat Jukurit ja TPS 3. tammikuuta 2024.

Jukurit

Kotijoukkue Jukurit on vakuuttavasti sarjataulukon 5. sijalla, keräten 34 ottelusta komeat 54 pistettä ja maalisuhteen ollessa 105:87. Joukkue on ollut vahva viime aikoina, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Jukurit lähtee otteluun vahvana suosikkina ottaen huomioon joukkueen hyvän sijoituksen sarjassa ja vahvan pistemäärän. Jukurit on myös ollut tehokas maalinteossa, mikä asettaa paineita TPS:n puolustukselle.

TPS

TPS puolestaan sijoittuu sarjassa sijalle 11, keräten 36 ottelusta 48 pistettä ja maalisuhteen ollessa 90:94. Vaikka joukkue onnistui voittamaan kolme viimeisintä otteluaan, sen sijoitus sarjataulukossa on vaatimaton.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Jukurit voittaa?

Joukkueen vahva sijoitus sarjataulukossa ja hyvä pistemäärä antavat heille selkeän etulyöntiaseman. Jukurit on ollut vakuuttava maalinteossa, ja hyvä maalisuhde kertoo joukkueen kyvystä sekä hyökätä että puolustaa. Jukurit on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa joukkueen hyvää virettä. Pelaajat näyttävät löytäneen yhteisen sävelen, mikä vahvistaa joukkuehenkeä ja lisää voittomahdollisuuksia.

Jukurit näyttää olevan ottelussa vahvoilla sekä sijoituksensa että viimeaikaisten suoritustensa perusteella. Heidän tehokas maalintekonsa ja hyvä puolustuspeli antavat heille parhaat mahdollisuudet voittoon TPS:stä 3. tammikuuta 2024.

Pelivihje: Jukurit 1.80

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

357 Lukukerrat