NHL pitkävetovihje: St. Louis Blues – LA Kings 14.3.2024

St. Louis Blues ja LA Kings kohtaavat jännittävässä ottelussa 14. maaliskuuta 2024.

St. Louis Blues

Kotijoukkue Blues sijoittuu läntisen konferenssin kymmenennelle sijalle, keräten 65 ottelusta yhteensä 69 pistettä. Maalisuhde on tasainen, 184 tehtyä maalia ja 200 päästettyä maalia. Viime aikojen otteissa on kuitenkin ollut haasteita, sillä joukkue on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelusta.

LA Kings

LA Kings löytyy konferenssista seitsemänneltä sijalta, kerryttäen 64 ottelusta 77 pistettä. Kingsin maalisuhde on vakuuttava 197 tehtyä maalia ja 171 päästettyä maalia. Joukkueen peli on ollut vahvaa, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta. Kingsin menestys ottelussa perustuu moniin tekijöihin. Heidän tehokas hyökkäys on kyennyt luomaan maalintekotilanteita vastustajan verkkoon. Pelaajat kuten Anze Kopitar ja Drew Doughty ovat näyttäneet taitonsa sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa, antaen joukkueelleen etulyöntiaseman. Kingsin maalivahti on ollut loistavassa vireessä, torjuen vastustajien yritykset varmasti. Tämä vahva puolustuspeli yhdistettynä tehokkaaseen hyökkäykseen antaa Kingsille mahdollisuuden hallita ottelua.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Vierasjoukkue kerää pisteet matkaan

Kingsin tiimityöskentely ja sitoutuminen voittoon antavat heille ylimääräisen edun ottelussa. Joukkue on löytänyt tasapainon eri peliosa-alueiden välillä, mikä tekee heistä vaarallisen vastustajan. Näiden tekijöiden yhdistelmä antaa Kingsille hyvät mahdollisuudet voittaa kohtaaminen St. Louis Bluesia vastaan.

Pelivihje: LA Kings 2.15

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

202 Lukukerrat