NHL pitkävetovihje: Edmonton Oilers – Washington Capitals 14.3.2024

Edmonton Oilers ja Washington Capitals kohtaavat intensiivisessä ottelussa 14. maaliskuuta 2024.

Edmonton Oilers

Kotijoukkue Oilers vakuuttaa sijoittumalla läntisen konferenssin viidenneksi, keräten 63 ottelusta yhteensä 81 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vaikuttava, 222 tehtyä maalia ja 180 päästettyä maalia. Oilers on osoittanut vahvuutta voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan.

Washington Capitals

Washington Capitals puolestaan löytyy itäisen konferenssin kymmenenneltä sijalta, keräten 63 ottelusta yhteensä 69 pistettä. Maalisuhde kuvastaa joukkueen haasteita, 170 tehtyä maalia ja 197 päästettyä maalia. Capitals on kuitenkin kyennyt voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Kotijoukkue on tehokkaampi

Oilersin hyökkäysvoima on ollut vaikuttavaa, ja heidän kykynsä tehdä maaleja antaa heille etulyöntiaseman ottelussa. Tähtipelaajat kuten Connor McDavid ja Leon Draisaitl ovat olleet vahvoja maalinteossa, ja heidän panoksensa voi olla ratkaiseva ottelussa. Oilersin puolustus on ollut solidaarista, mikä antaa maalivahdille vahvan tuen. Joukkue on kyennyt pitämään vastustajansa kurissa omalla alueellaan ja estämään vastustajien maalintekotilanteita.

Kotiyleisön tuki ja Oilersin vahva peliesitys viime aikoina voivat luoda positiivisen dynamiikan, joka auttaa joukkuetta voittoon. Oilersin pelaajat voivat hyödyntää kotikaukalon etuaan ja tarjota Capitalsille kovan vastuksen. Näiden tekijöiden yhdistelmä antaa Oilersille hyvät mahdollisuudet voittaa ottelu Washington Capitalsia vastaan.

Pelivihje: Edmonton Oilers 1.65

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

206 Lukukerrat