NHL pitkävetovihje: Winnipeg Jets – Nashville Predators 14.3.2024

Winnipeg Jets ja Nashville Predators kohtaavat kiehtovassa ottelussa 14. maaliskuuta 2024.

Winnipeg Jets

Kotijoukkue Jets pitää vahvaa asemaa läntisen konferenssin kolmannella sijalla, keräten 64 ottelusta yhteensä 87 pistettä. Maalisuhde kuvastaa joukkueen tehokasta pelaamista, 196 tehtyä maalia ja 153 päästettyä maalia. Jets on viime aikoina esiintynyt vakuuttavasti voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan.

Nashville Predators

Nashville Predators sijoittuu konferenssissa kuudennelle sijalle, kerryttäen 66 ottelusta yhteensä 78 pistettä. Predatorsin maalisuhde on hieman leveämpi, 211 tehtyä maalia ja 201 päästettyä maalia. Joukkue on myös osoittanut vahvuutta voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Vierailla mahdollisuus kerätä tärkeitä pisteitä

Predatorsin voiton avaimet piilevät useissa tekijöissä. Joukkueen hyökkäys on ollut tehokas, ja heillä on monipuolisia pistenikkareita, kuten Roman Josi ja Filip Forsberg. Tämä monipuolisuus vaikeuttaa vastustajan puolustusta ja antaa Predatorsille mahdollisuuden luoda runsaasti maalintekotilanteita. Predatorsin puolustus on ollut vahva, mikä antaa maalivahdilleen mahdollisuuden torjua vastustajan yritykset. Kyky pitää vastustaja kurissa omalla alueellaan on avainasemassa, ja Predators on osoittanut kykenevänsä tähän.

Tiivis yhteistyö kentällä ja pelaajien keskinäinen tuki voivat auttaa heitä nousemaan voittoon tiukassa kamppailussa Winnipeg Jetsiä vastaan. Näiden tekijöiden yhdistelmä antaa Predatorsille vahvat mahdollisuudet voittaa ottelu.

Pelivihje: Nashville Predators 3.00

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

163 Lukukerrat