NHL pitkävetovihje: LA Kings – NY Islanders 12.3.2024

Tuleva yö tarjoaa kiekkofaneille jännittävän kohtaamisen, kun Los Angeles Kings ja New York Islanders ottavat yhteen.

LA Kings

Kotijoukkue Kings sijoittuu läntisen konferenssin seitsemänteen sijaan, kerättyään 63 ottelusta vahvat 75 pistettä. Heidän maalisuhteensa, 194 tehtyä maalia ja 171 päästettyä maalia, kuvastaa tasapainoista suorittamista molemmissa päissä kenttää. Viimeaikaiset suoritukset ovat nostaneet Kingsin vahvaan valoon. Joukkue on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, osoittaen kykynsä taistella tiukoissa kamppailuissa. Kingsin pelaajat ovat luoneet hyvin maalipaikkoja ja pitäneet vastustajansa kurissa puolustuksessa.

NY Islanders

Vierasjoukkue Islanders löytyy itäisen konferenssin kahdeksannelta sijalta, kerättyään 63 ottelusta 72 pistettä. Heidän maalisuhteensa, 197 tehtyä maalia ja 206 päästettyä maalia, heijastaa vahvaa hyökkäysvoimaa ja samalla hieman avointa puolustuspeliä. Islanders on kuitenkin voittanut uskomattomat kuusi ottelua peräkkäin, mikä luo heille vahvan itseluottamuksen.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Voittoputki jatkuu vierailla

Islandersin voiton avaintekijänä on joukkueen komea voittoputki. Kuuden peräkkäisen voiton myötä Islandersilla on selkeä momentumin etu ennen ottelua Kingsia vastaan. Heidän hyökkäyspelaamisensa on ollut tehokasta, ja jos he voivat jatkaa tätä trendiä, voitto on täysin mahdollinen. Odotamme tasaväkäistä kamppailua, mutta Islandersilla on voittoputken ja hyökkäysvoiman tuoma etu, mikä voi viedä heidät voittoon ottelussa Los Angeles Kingsia vastaan.

Pelivihje: NY Islanders 3.20

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

193 Lukukerrat