NHL pitkävetovihje: LA Kings – Seattle Kraken 21.12.2023

Tuleva kohtaaminen Los Angeles Kingsin ja Seattle Krakenin välillä tarjoaa jännittävän taistelun läntisen konferenssin kärjessä ja keskikastissa.

LA Kings

Kotijoukkue LA Kings pitää hallussaan vahvaa kolmatta sijaa, keräten 28 ottelusta komeat 40 pistettä. Heidän maalisuhteensa, 101 tehtyä maalia ja 68 päästettyä, kertoo tehokkaasta hyökkäyksestä ja luotettavasta puolustuksesta. Kingsin viimeaikaiset suoritukset ovat kuitenkin olleet vaihtelevia, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

Seattle Kraken

Vierailija Seattle Kraken saapuu otteluun konferenssin 12. sijalta, keräten 33 ottelusta 29 pistettä. Krakenin maalisuhde, 90 tehtyä maalia ja 109 päästettyä, viittaa heidän haasteisiinsa niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Vaikka Kraken on voittanut myös kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, heidän on parannettava suoritustaan, jotta voivat haastaa Kingsin vahvan joukkueen.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkue selvä ennakkosuosikki

Kun tarkastellaan joukkueiden historiaa ja pelaajien nykyvirettä, LA Kings nousee ennakkosuosikiksi tulevaan kohtaamiseen. Kingsin kokenut joukkue on osoittanut kykynsä napata tärkeitä voittoja, ja heidän pelinsä perustuu vahvaan joukkuepelaamiseen ja tehokkaaseen maalivahtipeliin. Vaikka viimeaikainen tuloskunto ei ole ollut priimaa, Kingsilla on potentiaalia kääntää kurssi voitokkaaksi.

Ratkaisevaa ottelussa on Kingsin kyky hyödyntää kotiyleisön tukea. Crypto.com Arenan katsomot ovat tunnettuja intohimoisesta kannatuksestaan, ja tämä antaa Kingsille ylimääräistä virtaa voittoon. Kun joukkueensa takana on vahva kotiyleisö, Kings voi hyödyntää tämän edun voittaakseen Seattle Krakenin tiukassa kamppailussa.

Odotamme mielenkiintoista ottelua, jossa LA Kingsin vahvuudet ja kotiyleisön tuki voivat kääntää voiton heidän hyväkseen.

Pelivihje: LA Kings 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

386 Lukukerrat