NHL pitkävetovihje: LA Kings – Settle Kraken 4.4.2024

Huomenna Staples Centerillä Los Angeles Kings ja Seattle Kraken kohtaavat toisensa mielenkiintoisessa NHL ottelussa, joka herättää odotuksia molempien joukkueiden faneissa.

LA Kings

Kotijoukkue Kings sijoittuu läntisen konferenssin kahdeksannelle sijalle, keräten 87 pistettä 74 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 229 tehtyä maalia ja 197 päästettyä maalia, kuvastaa heidän tasapainoista suoritustaan hyökkäyksen ja puolustuksen välillä. Kings onnistui voittamaan kaksi viidestä viime ottelustaan ja tulee otteluun nälkäisenä voittoon.

Seattle Kraken

Seattle Kraken löytyy samasta konferenssista sijalta 11, keräten 75 pistettä 74 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 197 tehtyä maalia ja 213 päästettyä maalia, osoittaa heidän haasteensa erityisesti hyökkäyspäässä. Kraken onnistui voittamaan kolme viidestä viime ottelustaan ja pyrkii nousemaan kohti parempaa sijoitusta konferenssissa.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Kingsin voitto

Kingsillä on vahva mahdollisuus voittoon huomisessa ottelussa. Heidän kokemuksensa ja syvyytensä pelaajamateriaalissa voivat osoittautua ratkaiseviksi tekijöiksi ottelun lopputuloksen kannalta. Kotiyleisön tuki antaa heille ylimääräistä motivaatiota ja energiaa taisteluun. Odotettavissa on tiukka kamppailu, mutta Kingsin vahvuus kotikentällään ja halu palata voittokantaan vie heidät voittoon. Heidän kykynsä hallita peliä ja käyttää hyväkseen Krakenin heikkouksia antaa heille tarvittavan edun voittoon.

Pelivihje: LA Kings 1.95

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

287 Lukukerrat