NHL pitkävetovihje: Pittsburgh Penguins – Washington Capitals 3.1.2024

Tulevana iltana jännitys tiivistyy, kun Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals kohtaavat toisensa odotetussa ottelussa.

Pittsburgh Penguins

Kotijoukkue Penguins, tällä hetkellä sijoittuen itäisen konferenssin 11. sijalle, on kerännyt 35 ottelusta 40 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 107 tehtyä maalia ja 93 päästettyä maalia, kuvastaa tasapainoista suorittamista sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Penguinsin viimeaikainen vire on ollut vaikuttava, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkue näyttää löytäneen oikean rytmin, mikä lupaa hyvää tulevaan otteluun. Hyökkäyksessä on nähty tehoja, ja puolustus on pitänyt vastustajat kurissa.

Washington Capitals

Vierailijajoukkue, Washington Capitals, sijoittuu konferenssissa yhdeksänneksi ja on kerännyt 34 ottelusta 40 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 81 tehtyä maalia ja 99 päästettyä maalia, kertoo haasteista erityisesti maalinteossa. Capitals on kokenut neljä peräkkäistä tappiota, mikä lisää heidän haluaan kääntää kurssi voitoksi.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Pittsburgh Penguins voittaa?

Joukkue on löytänyt vahvan vireen, ja kotiyleisön tuki antaa heille ylimääräistä energiaa. Penguinsin tehokas hyökkäys pystyy haastamaan Capitalsin haavoittuvaisuudet puolustuksessa. Capitalsin viimeaikainen tappioputki voi vaikuttaa joukkueen itseluottamukseen, ja Penguins hyödyntää tilanteen kotikaukalossaan.

Penguins tulee otteluun vahvalla itseluottamuksella ja tehokkaalla pelillä sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Odotamme Penguinsin nousevan voittajiksi 4-2 ja jatkavan vahvaa otteitaan.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

408 Lukukerrat