NHL pitkävetovihje: Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins 9.4.2024

Toronto Maple Leafsin ja Pittsburgh Penguinsin kohtaaminen lupaa kiihkeää kamppailua, kun molemmat joukkueet taistelevat tärkeistä pisteistä kohti pudotuspelejä. Maple Leafs sijoittuu itäisen konferenssin viidenneksi vahvan kauden myötä, kun taas Penguins pyrkii kurottamaan eroa pudotuspelipaikkoihin sijoittuen tällä hetkellä yhdeksänneksi.

Toronto Maple Leafs

Maple Leafsin kauden suoritus on ollut vakuuttavaa, ja joukkue on onnistunut keräämään 97 pistettä 76 ottelusta. Heidän maalisuhteensa 280 tehtyä ja 237 päästettyä kuvastaa hyvin organisoitua ja tehokasta pelaamista. Neljästä viime ottelustaan he ovat voittaneet neljä, osoittaen vahvaa pelivirettä ja sitoutumista tavoitteisiinsa.

Pittsburgh Penguins

Penguins on kääntänyt kurssinsa viime aikoina ja onnistunut voittamaan neljä peräkkäistä ottelua. He ovat kuroneet eroa pudotuspelipaikkoihin ja tavoittelevat nyt kovasti vahvaa loppukautta. Vaikka heidän sijoituksensa onkin alhaisempi, heidän pelinsä on ollut viime aikoina vakuuttavaa.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Nälkäisempi Penguins kaivaa voiton

Penguinsin voitto perustuu heidän vahvaan momentumiinsa ja nälkäänsä pudotuspelipaikasta. Joukkueen pelaajat ovat löytäneet uuden vaihteen ja näyttävät valmiilta taistelemaan jokaisesta pisteestä. Heidän tiivis puolustuspelinsä ja tarkka hyökkäys voivat olla ratkaisevia tekijöitä Maple Leafsia vastaan.

Lopputuloksena voidaan odottaa kiihkeää ja tasaväkistä ottelua, mutta Penguins näyttäisi olevan hieman vahvempi ja motivoituneempi tähän kohtaamiseen. Heidän voittonsa olisi suuri askel kohti pudotuspelejä ja motivoisi joukkuetta entisestään kohti loppukauden ratkaisupelejä.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 3.00

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

215 Lukukerrat