NHL pitkävetovihje: NY Rangers – Carolina Hurricanes 3.1.2024

Tulevan yön otteluun valmistautuvat NY Rangers ja Carolina Hurricanes kohtaavat toisensa jännittävissä merkeissä.

NY Rangres

Kotijoukkue NY Rangers on vakuuttanut suorituksillaan itäisen konferenssin kärkipaikalla, keräten 35 ottelusta vaikuttavat 51 pistettä. Heidän maalisuhteensa, 121 tehtyä maalia ja 95 päästettyä maalia, kuvastaa tehokasta hyökkäyspeliä ja vahvaa puolustusta. Viimeaikaiset otteet ovat olleet pääosin positiivisia, kun Rangers on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Tämä on osoitus joukkueen kyvystä säilyttää kärkipaikkansa ja pysyä vahvana runkosarjassa. Heidän hyökkäysarsenaalinsa on monipuolinen, ja puolustus pitää vastustajat kurissa.

Carolina Hurricanes

Vierailijajoukkue, Carolina Hurricanes, ei kuitenkaan ole antamassa mitään helpolla. Sijoittuen neljänneksi konferenssissa, he ovat keränneet 37 ottelusta 44 pistettä. Hurricanesin maalisuhde, 124 tehtyä maalia ja 117 päästettyä maalia, osoittaa myös hyvää hyökkäyspotentiaalia, mutta puolustuksessa on hieman petrattavaa. Carolina on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä viittaa siihen, että he saapuvat otteluun voitokkaalla vireellä. Tämä lupaa tiukkaa kamppailua kahden vahvan joukkueen välillä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi NY Rangers voittaa?

Joukkueen vahva tasapaino hyökkäyksessä ja puolustuksessa antaa heille etulyöntiaseman. Heidän kykynsä pitää vastustajat kurissa ja hyödyntää vastustajan puolustuksen heikkouksia tekee heistä vahvan ehdokkaan voittoon. Kotiedun tuoma lisäboosti antaa Rangersille tarvittavan edun tiukassa kamppailussa, ja odotamme heidän nousevan voittajiksi 3-1.

Pelivihje: NY Rangers 2.35

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

259 Lukukerrat