NHL pitkävetovihje: Pittsburgh Penguins – NJ Devils 17.11.2023

Pittsburgh Penguins kohtaa New Jersey Devilsin 17. marraskuuta 2023 kovassa itäisen konferenssin kamppailussa.

Pittsburgh Penguins

Penguins on kohtalaisen vahvassa asemassa itäisen konferenssin sijoituksessa, pitäen yhdeksättä sijaa 14 ottelun jälkeen. Joukkue on kerännyt yhteensä 16 pistettä, ja maalisuhde on vaikuttava 51 tehtyä ja 37 päästettyä maalia. Penguinsilla on hurja voittoputki allaan, sillä he ovat voittaneet viisi viimeisintä otteluaan, mikä kertoo joukkueen kovasta vireestä.

NJ Devils

New Jersey Devils ei ole yhtä vahvassa asemassa konferenssissa, löytyen sijalta 12. He ovat keränneet 15 pistettä 14 ottelusta, ja maalisuhde on hieman tasapainottomampi: 51 tehtyä ja 55 päästettyä maalia. Devilsin viimeaikainen suorituskyky on ollut vaihtelevampaa, sillä joukkue on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Penguinsin voiton avaimet

Penguinsin voiton avaimet piilevät joukkueen vahvassa puolustuspelissä, joka on näkynyt hyvänä maalierona. Viiden peräkkäisen voiton taustalla on varmasti pelaajien hyvä vire ja joukkueen sisäinen yhteistyö. Penguinsin on jatkettava vahvaa pelaamistaan ja hyödynnettävä vastustajan haasteita hyökkäyspäässä. Penguinsin vire ja vahva maalisuhde antavat heille etulyöntiaseman tulevassa kohtaamisessa. Devilsin on löydettävä keinoja Penguinsin puolustuksen murtamiseksi ja samalla parannettava omaa puolustuspelaamistaan, jotta he voivat haastaa vastustajansa. Penguinsin odotetaan jatkavan voittoputkeaan ja nostavan itsensä konferenssin parempiin sijoituksiin vahvan esityksen avulla.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 1.95

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

291 Lukukerrat