NHL pitkävetovihje: Dallas Stars – Montreal Canadiens 3.1.2024

Tuleva ottelu Dallas Starsin ja Montreal Canadiensin välillä lupaa olla kiinnostava kohtaaminen, kun kaksi joukkuetta kamppailevat pistepotista.

Dallas Stars

Kotijoukkue Dallas Stars pitää läntisen konferenssin 5. sijaa vakuuttavilla 48 pisteellään 35 ottelusta. Joukkueen maalisuhde, 128 tehtyä maalia ja 107 päästettyä maalia, osoittaa vahvaa hyökkäyspelaamista ja kilpailukykyistä puolustusta. Stars on vireessä, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkueen peli on ollut monipuolista, ja he ovat onnistuneet löytämään voittoon vaadittavat avaimet. Hyökkäysketjujen tehokkuus ja maalivahtipeli ovat olleet merkittäviä tekijöitä joukkueen menestyksessä.

Montreal Canadiens

Vierailijajoukkue Montreal Canadiens sijoittuu itäisen konferenssin 13. sijalle ja on kerännyt 35 ottelusta 35 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 102 tehtyä maalia ja 125 päästettyä maalia, kuvastaa haasteita sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Canadiens on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, mikä antaa osviittaa joukkueen vaikeuksista.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Dallas Stars voittaa?

Joukkueen vahva kotietu ja viimeaikainen menestys antavat heille selkeän edun otteluun. Starsin hyökkäyspelaaminen on ollut tehokasta, ja he pystyvät hyödyntämään Canadiensin puolustuksellisia haavoittuvuuksia. Starsin puolustus on ollut luotettavaa, ja heillä on tarvittavat aseet pitääkseen Canadiensin maalimäärän kurissa.

Dallas Stars tulee otteluun itseluottamuksella ja vahvalla joukkuepelaamisella. Odottakaamme heidän voittavan 4-1 ja jatkavan vahvaa kauttaan.

Pelivihje: Dallas Stars 1.60

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

315 Lukukerrat