NHL pitkävetovihje: Washington Capitals – Pittsburgh Penguins 5.4.2024

Huomenna Capital One Arenalla Washington Capitals ja Pittsburgh Penguins kohtaavat toisensa kiinnostavassa NHL ottelussa, joka lupaa kiehtovaa kamppailua.

Washington Capitals

Kotijoukkue Capitals sijoittuu itäisen konferenssin kahdeksannelle sijalle, keräten 82 pistettä 74 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 203 tehtyä maalia ja 238 päästettyä maalia, kertoo haasteista sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Capitals on kokenut kolme peräkkäistä tappiota ja pyrkii katkaisemaan tämän negatiivisen jakson.

Pittsburgh Penguins

Pittsburgh Penguins löytyy samasta konferenssista sijalta 11, keräten 79 pistettä 75 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 226 tehtyä maalia ja 225 päästettyä maalia, osoittaa joukkueen tasaisuutta ja kykyä voittaa tiukkoja pelejä. Penguins onnistui voittamaan neljä viidestä viime ottelustaan ja tulee otteluun hyvässä vireessä.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Penguinsin voitto

Penguinsilla on hyvät mahdollisuudet voittoon huomisessa ottelussa. Heidän vahva esityksensä viime otteluissa antaa heille itseluottamusta ja momentumia otteluun Capitalsia vastaan. Penguinsin taitavat pelaajat, kuten Sidney Crosby ja Evgeni Malkin, voivat ratkaista ottelun ja hyödyntää Capitalsin haavoittuvaisuuksia. Odotettavissa on tiukka kamppailu, mutta Penguinsin parempi vire ja laadukkaampi pelaajamateriaali antavat heille edun ottelussa. Heidän halunsa jatkaa voittoputkea ja nousta kohti korkeampia sijoituksia konferenssissa motivoi heitä taistelemaan voitosta loppuun asti.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 2.50

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

159 Lukukerrat