NHL pitkävetovihje: Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins 9.1.2024

Tulevana yönä 9. tammikuuta 2024, Philadelphia Flyers ja Pittsburgh Penguins kohtaavat toisensa odotetussa ottelussa itäisen konferenssin taistossa. Flyers, sijoittuen konferenssissa seitsemänteen sijaan, hakee voittoa parantaakseen asemaansa, kun taas Penguins pyrkii nousemaan korkeammalle sijalle ja vahvistamaan asemiaan.

Philadelphia Flyers

Flyers on kerännyt 39 ottelusta 46 pistettä, ja joukkueen maalisuhde on 116:109. Vaikka he ovatkin voittaneet vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, heillä on potentiaalia kääntää tilanne, ja kotiyleisön tuki voi olla ratkaiseva tekijä. Flyersin vahva hyökkäys, joka näkyy maalisuhteessa, tarjoaa heille mahdollisuuden hallita peliä.

Pittsburgh Penguins

Penguins taistelee itäisen konferenssin 12. sijasta 38 ottelusta kerättyjen 42 pisteen turvin. Joukkueen maalisuhde on 117:105, ja he ovat voittaneet kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Penguinsin vire on kohonnut, ja heidän hyvä suorituskykynsä viime aikoina antaa heille itseluottamusta otteluun.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Voiko Penguins voittaa?

Penguins voi voittaa ottelun, koska he ovat osoittaneet vahvaa puolustuspeliä ja tehokasta maalintekotaitoa viime aikoina. Joukkueen hyvä pelillinen jakso luo positiivisen ilmapiirin, ja pelaajien itseluottamus on korkealla. Penguinsin taitava hyökkäys voi hyödyntää Flyersin mahdollisia puolustuksellisia haasteita ja luoda maalintekotilanteita yksilötaitojen voimin.

Penguinsin voitto perustuu heidän tasapainoiseen peliinsä ja kykyynsä hallita molempia päitä kaukaloa. Vaikka Flyers voi olla vaarallinen vastustaja, Penguinsilla on tarvittavat aseet voittaakseen tämän itäisen konferenssin kohtaamisen.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 2.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

390 Lukukerrat