NHL pitkävetovihje: Detroit Red Wings – Philadelphia Flyers 23.12.2023

Detroit Red Wings ja Philadelphia Flyers kohtaavat jännittävässä NHL-ottelussa 23. joulukuuta 2023. Ottelu pelataan Detroitin kotikentällä, ja molemmat joukkueet pyrkivät parantamaan asemiaan itäisen konferenssin kilpailussa.

Detroit Red Wings

Detroit Red Wings löytyy tällä hetkellä itäisen konferenssin 11. sijalta, ja joukkue on pelannut 32 ottelua, keräten yhteensä 34 pistettä. Maalisuhde on 112 tehtyä maalia ja 104 päästettyä maalia. Viime aikoina joukkueella on ollut vaikeuksia, sillä se on hävinnyt neljä peräkkäistä ottelua. Tämä asettaa paineita Red Wingsin pelaajille ja valmennukselle etsiä keinoja palata voittojen tielle.

Philadelphia Flyers

Philadelphia Flyers on itäisen konferenssin kolmantena 39 kerätyllä pisteellä 32 ottelusta. Heidän maalisuhde on 95 tehtyä maalia ja 85 päästettyä maalia. Flyers on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa joukkueen hyvää virettä. Heillä on vahva joukkue, joka pystyy tekemään maaleja ja pitämään vastustajansa kurissa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi uskomme että Philadelphia Flyers voittaa tämän ottelun?

Flyersin vahva puolustuspeli ja kyky tehdä maaleja antavat heille etulyöntiaseman. He tulevat otteluun voittavalla asenteella ja momentumilla, kun taas Detroit Red Wingsillä on edessään haasteita neljän peräkkäisen tappion jälkeen.

Flyersin on hyödynnettävä Red Wingsin mahdolliset heikkoudet ja pyrittävä hallitsemaan peliä sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Joukkueen kokemus ja taito voivat ratkaista ottelun Flyersin eduksi. Näin ollen odotamme, että Philadelphia Flyers nousee voittoon tässä kohtaamisessa ja jatkaa vahvaa suoritustaan itäisessä konferenssissa.

Pelivihje: Philadelphia Flyers 2.70

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

467 Lukukerrat