NHL pitkävetovihje: Washington Capitals – Carolina Hurricanes 23.3.2024

Washington Capitals ja Carolina Hurricanes kohtaavat kiehtovassa ottelussa, joka lupaa jännitystä ja intensiivistä kiekkoa. Ottelu pelataan Capital Onen Areenalla 23. maaliskuuta 2024. Kotijoukkue Capitals on tällä hetkellä itäisen konferenssin yhdeksännellä sijalla, kun taas vieraat Hurricanes pitävät neljättä sijaa.

Washington Capitals

Capitals lähtee otteluun 75 pisteen turvin, jotka se on kerännyt 68 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on 184 tehtyä ja 215 päästettyä maalia. Viimeaikaiset esitykset ovat olleet vaihtelevia, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta. Capitalsin on löydettävä tasaisuutta peliinsä, jos he aikovat haastaa Hurricanesin.

Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanes puolestaan ​​on kovassa iskussa, istuen neljäntenä itäisessä konferenssissa 94 pisteen kanssa. He ovat voittaneet viisi ottelua peräkkäin ja heidän maalisuhteensa on vaikuttava 239 tehtyä ja 187 päästettyä maalia. Hurricanesin itseluottamus on korkealla ja he ovat osoittaneet kykynsä voittaa tiukkoja pelejä.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Miksi Hurricanes voittaa tämän ottelun?

Heidän vahva hyökkäyspeli ja tiivis puolustus antavat heille etulyöntiaseman. Heidän viiden ottelun voittoputkensa on osoitus joukkueen vahvasta momentumista ja kyvystä suoriutua paineista. Capitalsin on oltava valmiina kohtaamaan Hurricanesin aggressiivinen hyökkäys ja kestettävä heidän painostustaan koko ottelun ajan, mutta Hurricanesin vire ja itseluottamus saattavat olla liikaa Capitalsille tällä kertaa.

Pelivihje: Carolina Hurricanes

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

307 Lukukerrat