NHL pitkävetovihje: Nashville Predators – NY Rangers 2.12.2023

Nashville Predators vs. NY Rangers pelataan kiekkofanien riemuksi 2.12.2023 klo 23:30 Suomen aikaa.

Nashville Predators

Nashville Predators kohtaa kovan vastuksen, kun he pelaavat ottelunsa NY Rangersia vastaan. Predators sijoittuu läntisen konferenssin 10. sijalle 22 ottelun jälkeen, keräten yhteensä 22 pistettä. Joukkueen maalisuhde on tasainen 71 tehtyä ja 72 päästettyä. Viimeaikainen vire on kuitenkin ollut vahva, sillä Predators on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

NY Rangres

NY Rangers on vahvassa asemassa itäisen konferenssin kärjessä, keräten 31 pistettä 21 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on vaikuttava 70 tehtyä ja 52 päästettyä. Rangers on myös osoittanut vakuuttavaa peliä viime aikoina voittamalla neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi uskomme että Rangers voittaa tämän kohtaamisen?

Useita tekijöitä on syytä ottaa huomioon. Rangersin vahva puolustuspelaaminen, joka on pitänyt maalimäärän alhaisena, antaa joukkueelle vahvan pohjan menestykselle. Hyökkäyspäässä Rangersilla on monipuolinen ja tehokas hyökkäys, joka on onnistunut tekemään maaleja tasaisesti koko kauden ajan.

Predatorsin hyvä vire huomioon ottaen tästä voi odottaa tiukkaa kamppailua, mutta Rangersin tasapainoinen pelaaminen molemmissa päissä kenttää antaa heille etulyöntiaseman. Rangers voittaa ottelun tiukan taistelun jälkeen halliten sekä puolustus- että hyökkäyspeliä.

Pelivihje: NY Rangers 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

314 Lukukerrat