NHL pitkävetovihje: Dallas Stars – Edmonton Oilers 4.4.2024

Huomenna American Airlines Centerilla Dallas Stars ja Edmonton Oilers kohtaavat toisensa jännittävässä NHL ottelussa, joka lupaa kovaa taistelua.

Dallas Stars

Kotijoukkue Stars hallitsee läntisen konferenssin kärkipaikkaa, keräten upeasti 103 pistettä 75 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 276 tehtyä maalia ja 220 päästettyä maalia, heijastaa vahvaa hyökkäyspelaamista ja luotettavaa puolustusta. Stars onkin voittanut peräti seitsemän ottelua peräkkäin, mikä kertoo heidän loistavasta vireestään ja voittamattomuuden halustaan.

Edmonton Oilers

Edmonton Oilers sijoittuu läntisessä konferenssissa viidentenä, keräten 95 pistettä 73 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 264 tehtyä maalia ja 209 päästettyä maalia, osoittaa heidän tehokasta hyökkäyspelaamistaan ja tiivistä puolustuspeliään. Oilers onnistui voittamaan kolme viidestä viime ottelustaan ja tulee otteluun valmiina taistelemaan.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Dallas Starsin voitto

Starsin vahva momentum ja voittamattomuuden henki antavat heille selvän edun ottelussa. Heidän hyökkäysarsenaalinsa, jota johtaa pelaajat ovat olleet liekeissä viime aikoina, ja heidän kykynsä maalintekoon voi osoittautua ratkaisevaksi ottelussa. Starsin puolustus on osoittanut kykenevänsä pysäyttämään vastustajan hyökkäykset tehokkaasti.

Odotettavissa on kiihkeä ottelu, mutta Dallas Starsin vahva momentum ja loistavat yksilösuoritukset antavat heille tarvittavan edun voittoon. Heidän halunsa jatkaa voittoputkeaan ja säilyttää konferenssin kärkipaikka motivoi heitä taistelemaan loppuun asti.

Pelivihje: Dallas Stars 2.40

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

165 Lukukerrat