NHL pitkävetovihje: NY Islanders – Anaheim Ducks 14.12.2023

New York Islanders kohtaa Anaheim Ducksin jännittävässä NHL-ottelussa 14. joulukuuta 2023.

NY Islanders

Islanders pitää hallussaan itäisen konferenssin kuudetta sijaa, kerättyään 27 ottelusta vaikuttavat 33 pistettä. Heidän maalisuhde on 83 tehtyä ja 87 päästettyä maalia. Joukkue on viime aikoina näyttänyt vakuuttavalta, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Anaheim Ducks

Toisin kuin Islanders, Anaheim Ducksilla on ollut haasteita läntisen konferenssin 15. sijalla. He ovat keränneet 27 ottelusta 20 pistettä, ja maalisuhde on 71 tehtyä ja 92 päästettyä maalia. Ducks on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, mikä vaikuttaa joukkueen itseluottamukseen ennen kohtaamista Islandersin kanssa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkue selvä suosikki

Ottelu ennakkoon vaikuttaa siltä, että Islandersilla on selvä etu. Heillä on parempi pistekeskiarvo, maalisuhde ja voittoprosentti viimeisten otteluiden perusteella. Islandersin vahva joukkuepelaaminen ja hyvä vire antavat heille selkeän edun kamppailussa Ducksia vastaan. Islandersin voiton taustalla on odotettavissa oleva vahva joukkuesuoritus. Heidän hyökkäyksensä on tehokas, ja puolustus on ollut vahva pitäen vastustajat kurissa. Islandersin voitokkaat tulokset viime aikoina heijastavat joukkueen sitoutumista voittamiseen.

Islanders voittaa tämän ottelun vahvan joukkuepelaamisen, hyökkäystehokkuuden ja tasapainoisen puolustuksen ansiosta. He ovat osoittaneet, että heillä on tarvittavat aseet voittaakseen, ja odotamme näkevämme heidän jatkavan vakuuttavaa suoritustaan Anaheim Ducksia vastaan.

Pelivihje: NY Islanders 1.75

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

254 Lukukerrat