NHL pitkävetovihje: Edmonton Oilers – NY Islanders 14.11.2023

Edmonton Oilersin ja New York Islandersin välinen ottelu 14. marraskuuta 2023 lupaa olla mielenkiintoinen kohtaaminen kahden alakastin joukkueen välillä.

Edmonton Oilers

Oilers on läntisen konferenssin 15. sijalla, jossa se on kerännyt 13 ottelusta vaatimattomat 7 pistettä ja maalisuhde on 35–51. Joukkueen suorituskyky ei ole ollut odotusten mukainen, ja vain yksi voitto viidestä edellisestä ottelusta kertoo haasteista.

NY Islanders

New York Islanders löytyy itäisen konferenssin 14. sijalta, hieman paremmilla suorituksilla keräten 13 ottelusta 13 pistettä ja maalisuhteella 32–40. Islandersin tilanne ei ole paljon lohdullisempi, sillä joukkue on voittanut yhden ottelun viidestä edellisestä. Kumpikin joukkue tarvitsee kipeästi voiton noustakseen konferenssien taulukoissa ja luodakseen positiivista virettä kaudelleen.

Molempien joukkueiden haasteet näyttävät olevan hyökkäyspäässä ja puolustuspäässä, kun maalisuhteet eivät ole vakuuttavia. Oilersilla on potentiaalia tehokkaaseen hyökkäykseen, mutta puolustuksen on parannuttava, jotta voittoja alkaisi kertyä enemmän.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten voitto kallistuisi Islandersin puolelle?

Islandersin voitto perustuu heidän parempaan puolustuspeliinsä ja maalivahdin suorituksiin. Joukkueen vahva puolustus antaa heille etulyöntiaseman ottelussa, ja taitava maalivahti on ratkaiseva tekijä. Islandersin tasaisempi pistetahti tähän mennessä voi tuoda heille itseluottamusta otteluun. Islandersin on myös hyödynnettävä Oilersin puolustuksen haavoittuvaisuutta ja pyrittävä luomaan laadukkaita maalipaikkoja. Mikäli Islanders onnistuu hallitsemaan kiekkoa ja käyttämään hyväkseen Oilersin heikkouksia, heillä on mahdollisuus viedä voitto kotiin.

Lopputuloksena odotetaan tasaväkäistä kamppailua, mutta Islandersin puolustuksellinen vahvuus ja parempi maalivahtipeli antavat heille hyvät mahdollisuudet. Voitto voi kääntyä Islandersin eduksi, mikäli he onnistuvat hyödyntämään Oilersin haasteita ja pelaamaan omaa vahvaa peliään.

Pelivihje: NY Islanders 3.25

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

364 Lukukerrat