NHL pitkävetovihje: Anaheim Ducks – Montreal Canadiens 23.11.2023

Anaheim Ducks kohtaa Montreal Canadiensin 23. marraskuuta 2023, ja molemmat joukkueet hakevat voittoa vahvistaakseen asemiaan konferenssissa.

Anaheim Ducks

Ducks on tällä hetkellä läntisen konferenssin yhdeksännellä sijalla 18 pisteellä 18 ottelusta, ja heidän maalisuhteensa on 51:56. Viime aikoina joukkue on kuitenkin kohdannut haasteita voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Ducksin pelaajat ovat olleet vaihtelevassa vireessä, mutta heidän kykynsä voittaa on osoitettu aiemmin kaudella. Joukkueella on potentiaalia parantaa suoritustaan ja palata voittojen tielle.

Montreal Canadiens

Toisella puolella kenttää viilettävä Montreal Canadiens on itäisen konferenssin 15. sijalla 16 pisteellä 18 ottelusta, ja heidän maalisuhteensa on 52:66. Canadiensilla on ollut vaikea jakso, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. He etsivät nyt mahdollisuutta kääntää kurssi ja napata voitto vieraista.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Anaheim Ducks voittaa tämän ottelun?

Ducksilla on vahvempi asema konferenssissa, ja vaikka heillä on ollut vaikeuksia viime aikoina, heillä on potentiaalia palata voittojen tielle. Joukkueella on laaja pelaajaryhmä, joka voi tuoda ratkaisevia suorituksia, ja heidän voittokokemuksensa antaa heille etulyöntiaseman. Odotamme tasaväkistä ottelua, mutta Anaheim Ducksilla on etu kokemuksen ja vahvemman konferenssiaseman vuoksi. Ducksin pelaajilla on nyt mahdollisuus näyttää, että he pystyvät voittamaan vaikeuksienkin keskellä ja ottamaan tärkeän voiton Montreal Canadiensista.

Pelivihje: Anaheim Ducks 2.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

313 Lukukerrat